.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

In ultima vreme, multi romani isi indreapta atentia spre noi, tinerii. Intr-adevar, suntem ultima speranta a acestei tari. Se cere de la noi putere si curaj in a lupta impotriva raului social si a pune temeliile unei Noi Romanii.

Dar cum sa se lupte studentul, tanarul, cu raul din societate, cand el este crescut pe bancile scolii cu pumnul in gura, cu o atitudine de obedienta totala fata de clasa politica actuala care conduce institutia prin care se propaga cel mai mult rau in societate la momentul actual – Statul. Acelasi stat care ar trebui sa ne respecte drepturile si libertatile. Mai ales opinia!

Da, statul a dovedit in nenumarate randuri cat de mult ii pasa de sistemul educational care formeaza viitorul tarii, si nu doar prin Legea Educatiei Nationale despre care toata lumea a spus ca este o prostie, nu doar prin acordarea a mai putin de 6% din PIB pentru educatie, nu doar prin ciuntirea salariilor profesorilor care a dus la demotivarea lor, nu doar prin monopolizarea manualelor si a programei. Statului ii pasa foarte mult! Deoarece de 21 de ani, inspirata parca din regimul anilor ’50, politica educationala in Romania a fost una de extrema stanga, de uniformizare, pentru a crea roboti, oameni fara personalitate, fara caracter, care pot fi usor mintiti, inregimentati social si politic, transformati in masa de manevra si forta ieftina de munca pentru piata europeana. Traim cateodata cu senzatia ca Moscova de alaltaieri, este Bruxelles-ul de astazi!

Citește in continuare pe apologeticum

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .