.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Sambata, la Cluj,  Emil Boc a inaugurat,  stadionul Cluj Arena şi a tăiat panglica împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Cluj,  Alin Tişe, în prezenţa ministrului Dezoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, şi a altor oficialităţi locale, la inaugurare fiind prezenţi peste două sute de invitaţi.  Acest stadion a fost construit pe fostul stadion Ion Moina.

“Inaugurarea Cluj Arena este un moment de istorie pentru sportul românesc, pentru Cluj-Napoca. Alături de Bucureşti, avem şi la Cluj o arenă de talie internaţională. Este o mare bucurie să văd că obiective majore ale Clujului se realizează unul după altul. Sunt cuprins de emoţie şi sunt mândru, ca orice clujean, de această realizare care este un exemplu de parteneriat între Guvern şi autorităţile locale. Numai aşa se poate reuşi”, a spus Boc.

Stadionul are o capacitate de 30.335 de locuri şi face parte din categoria “Elite”, respectând standardele FIFA şi UEFA.

Costurile Cluj Arena s-au ridicat la 35 de milioane de euro, fără TVA, fondurile provenind atât de la Consiliul Judeţean Cluj, cât şi de la Guvernul României, acesta din urmă alocând 14 milioane de euro pentru construcţie.

 

Comentariu RoStirea:  Primul ministru a tinut sa isi demontreze inca o data veleitatile de fost fotbalist si a tras cateva suturi la poarta, poate o fi dorit sa apara in aceiasi lumina ca si un alt invitat, un maestru.

Inegalabilul maestru Florin Piersic, un veritabil clujean, a participat si el la inaugurarea acestei arene sportive, intrand descult pe gazon aducandu-si astfel salutul sau in stilul sau. Sa ne traiesti maestre! Calcatura dumneavoastra pe acel gazon onoreaza !

O alta calcatura, de data asta cu tocuri cui, a fost ce a Ministrului  Dezvoltării Regionale şi Turismului care a punctat intai exprimandu-si speranţa că noua arenă va atrage turişti în urma organizării de competiţii sportive şi de spectacole,  iar apoi  Elena Udrea a puncat la propriu si figurat cu tocurile,  făcând referire la calitatea gazonului şi declarându-se convinsă că nu va pleca “cu o brazdă de gazon pe tocuri”.

“Interesul Guvernului este să pună în valoare potenţialul turistic al României”, a spus Udrea.

Comentariu RoStirea:  In acest fel unele dintre oficialitatile noastre sunt “fruntase” la taiat panglici, inaugurat stadioane, sau citiva kilometri de drumuri, dar atunci cand pleaca investitori redutabili din tara isi trimit purtatorii de cuvant, sau consilieri sa “dea piept cu presa”.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .