.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

“Daca nu lua masuri la timp, Romania ar fi avut vreodata vreo sansa sa isi finanteze un deficit , asa cum vor domnul Antonescu si Ponta? S-au suparat ca am spus doar Ponta si Antonescu, asa ca spun Antonescu si Ponta – acesti domni presedinti de partide de opozitie care cred ca au ramas singurii dinozauri populisti din Uniunea Europeana, care nu pricep ce se intampla in lume. In conditiile in care ei propun pentru 2012 sa marim deficitul cu inca 5,2 miliarde de euro, adica cu aproape 4 procente din PIB, fara sa vina cu raspunsul la intrebarea: de unde si cine ne imprumuta acesti bani, cand UE vorbeste de deficit de 0,5% pentru anii urmatori, nici macar de 3%?” a declarat vineri, la postul public de radio, premierul Emil Boc.

“Uitati-va la Germania. A iesit acum 10 zile pe piata europeana sa ia 6 miliarde de euro. Si a luat 3,5 miliarde de euro. Adica motorul economic al UE nu a reusit sa ia intreaga suma pe care o dorea pentru a finanta deficitul sau datoria publica pe care o are” a adaugat Emil Boc. 

Despre cauzele crizei europene actuale premierul a spus: “Cum s-a ajuns aici in Uniunea Europeana? S-a ajuns pe principiul bulgarelui de zapada. Politicienii iresponsabili au promis lucruri fara acoperire in economie, dupa care au imprumutat bani sa isi acopere acele promisiuni care nu aveau acoperire in economie, banii imprumutati au generat dobanzi care au intrat intr-o spirala a datoriilor pana cand s-a ajuns la un balon atat de umflat al datoriilor, incat cei care imprumuta au spus <Stop, nu mai sunt bani, nu se mai poate asa. Terminati cu populismele si cu promisiunile politice fara acoperire>. In fapt, nu asistam la altceva decat la coborarea cu picioarele pe pamant a politicienilor populisti care au dus UE la marginea prapastiei prin datorii excesive, fara acoperire in economie.”

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .