.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

turcia-640x346

 

 

Există o legătură ocultă ce îl susține pe Erdogan renunțând la principiile democratice pentru care mulți masoni naivi chiar au murit.

Acest președinte a adus Turcia cu multe zeci de ani în urmă, apropiind-o de evul mediu.

A reîntărit islamismul fundamentalist de care Ataturk scăpase Turcia.

A pus pumnul în gură presei astfel încât în Turcia nu îți permiți să spui ceva în mod liber.

A aplicat și aplică principii mafiote de răzbunări personale.

UN singur lucru bun a făcut (dar care e rău fiindcă îi dă putere ): aplicând principii naționaliste  a ajutat Turcia să se dezvolte într-o lume în care țările o duc greu din cauza globalizării.

Redăm aici câteva extrase din reportervirtual.ro.

 

Un subiect de amuzament este ca in toate cuvantarile presedintelui turc se vorbeste despre democratie. Unde s-o vedea democratia in Turcia?

Erdogan va ramane in istoria Turciei ca un dictator abil ce a vizat islamizarea excesiva si trecerea fortata de la statul laic la un islamism aproape dus la extrem.

Este aproape amuzant ca la televizor unii turci dau declaratii ca se duc in piata Taxim pentru a-l sustine pe Erdogan si ca vor presedinte ales nu impus. Pai draga otomanilor, Erdogan a inecat in sange piata Taxim si modul rusesc in care a balansat de pe pozitia de premier cu drepturi multe la pozitia de presedinte cu drepturi din ce in ce mai multe nu are vreo legatura cu democratia de care vorbiti voi (unii) acum la televizor.

turciaErdogan a fost, este si va fi un dictator. A reusit sa scape (de fapt nu a mai fost primit in tara dupa participarea la un summit asiatic) si acum cere azil prin Germania pe care o hulea acum cateva saptamani doar pentru ca avusese tupeul (in viziunea lui Erdogan) sa recunoasca genocidul armean.

A santajat, a mintit, a incurajat coruptia (vezi discutiile inregistrate cu fiul sau), a cenzurat internetul si retelele sociale, s-a dovedit un partener instabil pentru aliatii sai si a incercat sa ramana etern la putere. Romanii trebuie sa inteleaga ca visul lui Erdogan de a recladi Imperiul Otoman priveste direct Romania, prea apropiata geografic de nebunia liderului turc.

Ironic, mesajul trimis de presedintele turc catre sustinatorii sai s-a facut prin Facetime (dovada ca este posesor de Iphone) si prin retele sociale pe care le-a inchis, cenzurat si santajat ani de-a randul.

Lovitura de stat pare destul de prost pregatita iar sustinerea populara din partea turcilor (o parte dintre ei) il va transforma intr-un erou.

Erdogan poate fi orice numai erou nu poate fi.

Este la fel de adevarat ca in mod normal o lovitura de stat data de armata (in Turcia se intampla cam la fiecare 10 ani) nu poate fi solutia perfecta.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .