.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

De la hoţii de buzunare la jucătorii de alba-neagra, România este plină de găinari care vor să facă un ban pe spinarea celor care muncesc. Micii escroci sunt fericiţi şi dacă scot câţiva lei de la cei ţepuiţi, aşa cum se întâmplă în cazul „scrisorilor de la Moş Crăciun”. Însă avantajul acestor infractori este că au o bază largă de selecţie: practic, orice om de pe stradă sau din cartea de telefon poate deveni victima lor.

1. Maşina de cusut Singer. Totul începe când cineva vede pe net sau în ziar un anunţ senzaţional: „Cumpăr maşină de cusut Singer mai veche. Preţ: 20.000 de euro”. Intrigat, omul sună la numărul de telefon oferit şi află că maşinile Singer sunt foarte valoroase deoarece au componente din argint şi cupru. O altă poveste care li se serveşte credulilor este că aceste maşini de cusut au fost făcute de evreii din lagăre în al Doilea Război Mondial şi că seriile de producţie ale maşinilor sunt seria (pe jumătate) a conturilor bancare ale evreilor care au produs maşinile (un cont bancar ar fi astfel împărţit pe două sau mai multe maşini de cusut).
La telefon, potenţialei victime i se cere să citească seria de pe spatele maşinii. Aşa află că, dacă face rost de încă o maşină de cusut în serie (adică are numărul maşinii lui +/-1), atunci va primi 50.000-70.000 de euro pentru cele două maşini. De pildă, omul are o maşină cu numărul 10011 şi i se spune să o găsească pe cea cu seria 10012.
Victima începe să caute, dar bineînţeles că nu reuşeşte. După un timp, escrocii sună din nou şi îi spun că au găsit ei o maşină în serie într-un alt oraş, trimiţându-l să o cumpere de acolo. Aşa-zisul proprietar cu maşina în serie face parte, de fapt, din gaşca escrocilor, şi îi spune omului că nu îi vinde maşina sa Singer fără câteva mii bune de euro. Cu gândul la viitoarea sumă de 50.000 de euro, omul scoate banii din buzunar şi se întoarce acasă cu cele două maşini de cusut. Doar că infractorii nu mai sunt de găsit.

Citește mai departe pe verticalnews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .