.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

141081_1Abia venită din concediul de odihnă, Gabriela Firea a luat o decizie dragă ei. A interzis desfăşurarea de evenimente sportive pe bd. Kiseleff, care se desfăşurau de peste şase ani, de vineri noaptea, ora 22:00, până duminica, ora 14:00. Ea invocă multiplele lucrări edilitare de pe marile bulevarde. Organizatorii evenimentului sportiv susţin că decizia a fost luată fără un preaviz, fiind doar “invitaţi” să aleagă o nouă locaţie, ceea ce nu mai răspunde sloganului din anii trecuți “Stop trafic! Start joc!”.

După gafele privind interzicerea concertelor în Centrul Civic sau în alte locuri din centrul oraşului, primăriţa Capitalei îşi dă arama pe faţă. Timp de patru ani, Firea va pleda pentru un oraş destinat şoferilor, de limuzine, în special, şi nu oamenilor. Săptămâna trecută, SC Funvertising SRL, societatea care organiza evenimentul stradal de pe Kiseleff, a fost informată oficial că, până la sfârşitul lunii august, nu va mai putea continua “Via Sport” (facsimil).

“După 6 ani și 3 weekend-uri, Via Sport se închide. Ieri (22 iulie 2016-n.r.) după ora 17:00, am primit o comunicare oficială din partea Primăriei Municipiului București, pe care o atașăm acestui comunicat, în care am fost înștiințați că «ținând seama că Administrația Străzilor înștiințează cu privire la faptul că pe un număr de bulevarde din București au fost demarate lucrări edilitare, vă rugăm ca începând cu data prezentei să procedați la eliberarea zonei de desfășurare a evenimentului, întrucât, în temeiul art.10 lit. b din Legea nr 60/1991 republicată, se interzice desfășurarea adunărilor publice atunci când, în perioada, locul și pe traseele unde acestea ar urma să se desfășoare, se execută lucrări edilitar-gospodărești»”, se în postarea pe pagina oficială a organizatorilor.

Decizia nu se discută, se execută

Indiferentă faţă de contractelor încxeiate deja, primarul general nu a încercat o negociere sau o discuţie amiabilă, ci a decretat într-o vineri, ca de a doua zi bd. Kiseleff să nu mai fie ocupat de oamenii care se opun traficului intens de maşini. “Precizăm că imediat după primirea acestei hârtii am trimis o cerere oficială pe mail (depusă și în această dimineață la Registratura PMB) în care am solicitat, pe de o parte, să ni se permită desfășurarea evenimentului în acest weekend pentru că timpul rămas până la începere era mult prea scurt și, de asemenea, aveam deja stabilite diferite activități cu Partenerii noștri și apoi, pe de altă parte, am solicitat să ni se permită desfășurarea evenimentului până la sfârșitul lunii august, așa cum este prevăzut și în Protocolul semnat cu PMB, pentru că nu credem că “lucrările edilitare” se vor desfășura pe Șos. Kiseleff sau în zonele adiacente de vineri ora 22:00 până duminică ora 14:00”, explică echipa Funvertising. Organizatorii mai spun că “săptămânile trecute am primit invitația PMB de a ne muta locația evenimentului în altă parte și cea mai bună variantă oferită a fost Parcul Tineretului – Platoul din fața Liceului Șincai”.

Motivele refuzului

SC Funvertising SRL spune că a refuzat relocarea din două motive. “Conceptul evenimentului, care reiese și din numele de «Via Sport» este crearea unui spațiu utilizat de obicei pentru traficul rutier într-un spațiu de relaxare, pe o perioadă (vineri seară – duminică la prânz) în care traficul este la cel mai redus nivel al săptămânii și al anului (vara, pe timpul concediilor). Nu ne-am propus niciodată să facem un eveniment într-un parc, ci să închidem un bulevard al unei capitale europene și să-l redăm publicului pentru a se juca pe el sau a se plimba pe el, așa cum se întâmplă și în alte capitale. Unul dintre sloganurile din anii trecuți a fost «Stop trafic! Start joc!»”, explică organizatorii. Apoi, se pune problema financiară. “Sumele strânse anul acesta de la partenerii privați (așa cum au fost în fiecare din cele 7 ediții) nu ar fi putut acoperi costurile relocării, cu tot ce însemna acest lucru”. Deşi nu au anunţat, organizatorii ar putea acţiona în judecată Primăria Capitalei pentru decizia imperativă, specifică unui stat totalitar, de a încălca protocoale, contracte sau înţelegeri de pe o zi pe alta.

Scuze faţă de comunitatea iubitor’ilor de mişcare

“Ne cerem scuze față de bucureștenii care 7 ani la rând au fost alături de noi. A fost o plăcere să ne jucăm cu voi pe Kiseleff și vă mulțumim că ați fost mii de oameni care vineri seara veneați încă înainte de ora 22:00 să ne ajutați să montăm echipamentele pe stradă, ați fost mii care v-ați jucat în nopțile toride până dimineața, ați fost mii de familii cu care ne-am revăzut în fiecare sâmbătă și duminică dimineața, jucându-ne cu copiii noștri tenis de masă, baschet, fotbal etc., ați fost mii care ați umplut șoseaua, până la refuz uneori, în după-amiezile de sămbătă. Datorită vouă am putut organiza un eveniment unic și gratuit pentru bucureșteni, am putut organiza cea mai mare stradă de sport din România în București. Ne-am dori sincer ca Via Sport să fie singurul eveniment anulat din cauza acestor «lucrări edilitar-gospodărești»”, spun organizatorii.

sursa si foto:  http://www.puterea.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .