.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ziua Naţională a României, 1 Decembrie, este o sărboare legală care marchează unirea Banatului şi Transilvaniei cu ţara şi este deci o zi liberă. Conform cotidianului Adevărul, cu toate acestea, doar un angajat din trei va avea liber de 1 Decembrie anul acesta!

Pe de altă parte, un sondaj derulat de portalul BestJobs, la care au răspuns peste 1.100 de persoane, arată că un sfert dintre români vor fi la muncă de Ziua Naţională. Rezultatele au indicat că 37 la sută dintre respondenţi vor fi liberi doar pe 1 Decembrie, 9 la sută au spus că îşi vor prelungi weekendul şi vor sta acasă şi pe 2 decembrie, 25 la sută nu sunt liberi iar 29 procente nu au un loc de muncă.

Cei care lucrează în instituţii a căror activitate nu poate fi întreruptă, precum sunt spitalele sau poliţia, vor primi obligatoriu un spor la salariu sau o altă zi liberă.

Potrivit Codului Muncii, lucrul în zilele de sărbătoare este compensat cu timp liber corespunzător în următoarele 30 de zile sau cu un spor ce nu poate fi mai mic de 100% din salariul de bază, în funcţie de munca prestată în programul normal de lucru.

În cazul în care anagajatorii comit abuzuri şi nu respectă aceste drepturi elementare, angajaţii se pot adresa Inspectoratului Teritorial de Muncă de pe raza căruia funcţionează compania, informează postul de televiziune Realitatea. Potrivit Inspecţiei Muncii, este bine ca angajaţii să facă sesizarea înaintea zilei respective, pentru ca angajatorii să poată fi prinşi în flagrant. Amenzile pentru angajatori sunt curpinse între 5 şi 10 mii de lei.

Sursa: Frontpres

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .