.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Elena Băsescu a recomandat, miercuri, în plenul PE, la o dezbatere privind situaţia minorităţii rome, ca la următoarele alegeri europarlamentare fiecare partid politic să desemneze pe un loc eligibil câte un candidat de etnie romă.

“Toţi suntem conştienţi de problemele cu care se confruntă romii. Responsabilitatea României este cu atât mai mare, având cea mai numeroasă minoritate romă din Europa. Dar modul în care sunt ei reprezentaţi contează. De aceea, poate aş recomanda ca la următoarele alegeri europarlamentare, partidele politice să ofere un loc eligibil unui cetăţean de etnie romă”, a spus Elena Băsescu.

Comentariu Rostirea: Consideram cedarea fara o competitie si fara munca a cate unui loc de parlamentar pentru orice etnie sau pentru oricine ar reprezenta obtinerea unei bomificatii fara sa o meriti, iar in Romania, pomana si obtinerea de beneficii fara munca si competitie, este daunatoare si contraproductiva.

Fara sa aducem jigniri acestei comunitati, dar aceasta ar insemna incurajarea cersitului, a pomenii, ceea ce aceasta comunitate a “dezvoltat” in intreaga lume, datorita acestui fapt, cersetoria este atribuita nedrept intregului popor roman ca si “ocupatie principala”.

Daca comunitatea roma (suna mai bine comunitatea de tigani) va desemna pe liste vre-un sef de clan (nedemascat inca), sau vre-un manelist de succes (sau succesuri) atunci reprezentarea romanilor in forurile europene va avea un plus de “culoare”.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .