.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Terorismul a apărut în Palestina în perioada interbelică şi este „lupta” sioniştilor, în majoritatea lor atei, veniţi din toate colţurile Europei, dincolo de Minţii Urali, mai puţin din Statele Unite, care şi-au impus voinţa cu puterea armelor asupra semiţilor autohtone (Sabra – evrei născuţi în Palestina) şi au declanşat războiul fratricid între cele două seminţii din Palestina, evrei şi arabi. Statul Israel, creat în 1948 prin presiuni exercitate asupra delegaţiilor ţărilor mai slabe din ONU pentru a vota în favoarea creării lui, a constituit coroana de lauri pusă pe fruntea Sionismului Mondial.
Evreii născuţi în Palestina, cărora li se alăturaseră cei din imigraţia legală şi ilegală, trebuiau să-şi apere aşezările şi civilizaţia pe care au creat-o aici. În acest scop, şi-au organizat mai multe forţe armate. „Palmah” era armata lor secretă, pornită spre organizare din Kibuţul Beit Alonim Este creată şi „Hagana” – armata clandestină. Statul major era adăpostit în vila doctorului Y. Tamir, situat pe strada Montefiori, la numărul 22, în oraşul Ramat Gain, din apropierea Tel Aviv-ului. Aici erau asamblate armele introduse prin contrabandă, se fabricau grenade de mână şi erau concepute textele manifestelor ce erau difuzate prin postul clandestin de radio, „Kol Israel”.
Pe lângă aceste două armate este creată şi armata Macabeilor, al cărui stat-major îşi schimba sediul la câteva săptămâni, precum şi câteva organizaţii teroriste, între care cea mai renumită devine „Stern”.
Odată ajunşi în Palestina, după o scurtă perioadă trăită aici, în rândul orfanilor şi al adolescenţilor se năştea un ataşament greu de crezut pentru aceste pământuri. Respirând aerul libertăţii, fiind „contagiaţi” de patriotism, se înrolau în armatele ori organizaţiile menţionate mai sus. Foarte mulţi optau pentru organizaţia teroristă a Macabeilor, condusă de Ben Moşe, fost profesor la Universitatea ebraică.
În kibuţuri, toţi copiii care împlineau vârsta de 14 ani făceau instrucţie militară. În fiecare regiune, în cel mai mare secret, era desemnat un kibut în care erau depozitate armamentul şi muniţia. Spre exemplu, în regiunea Hule, în kibuţul Gan Dafna, erau depozitate armele care erau împărţite apoi locuitorilor din regiune. Tot în această regiune, îşi avea sediul şi postul de radio clandestin „Vocea Israelului”.
Forţele britanice din Palestina erau impresionante pentru o ţară atât de mică: 52 de forturi Taggart formau o reţea puternică de apărare, iar militarii dec la bazele situate la Atlit, Ierusalim şi Sarafend erau pregătiţi să intervină oricând. În plus, mai era Legiunea Arabă şi forţe poliţieneşti regulate în fiecare oraş. Britanicii nu vroiau să piardă Palestina, care era însuşi pivotul imperiului, ocupând o poziţie extrem de importantă, atât din punct de vedere economic, cât şi strategic. Iar petrolul şi Canalul de Suez erau două probleme cu care îi şantajau permanent pe arabi.
Luptătorii din „Hagana” şi „Palmah” se stăpâneau cu greu să nu dea lovituri nimicitoare britanicilor, deoarece nu vroiau să distrugă tot ce s-a clădit. Pe când organizaţiile Macabeilor erau singurii care au declarat război „ocupantului”. Britanicii vroiau cu orice preţ să le distrugă organizaţia, fapt pentru care îi torturau pe prizonieri, pentru a obţine informaţii. Dar nici un macabeu nu a trădat vreodată; fapt pentru care cei prinşi erau ucişi. Britanici au cerut evreilor să-i desfiinţeze pe Macabei, însă aceştia au refuzat. Au refuzat şi „Hagana” şi „Palmah-ul”.
Teroriştii evrei din grupările Stern, Irgun, o parte din Hagana au dezlănţuit un val de atacuri armate contra arabilor din Palestina, culminând cu masacrul din satul Deir Yassin. Înfrângându-i pe palestinienii prost înarmaţi şi slab organizaţi, evrteii cuceresc cartierul Katamon din Ieruslaim, Ramleh, Safed şi Beisan, şi rad de pe suprafaţa pământului zeci de sate şi comunităţi palestiniene.
Acţiunile armate ale evreilor erau îndreptate şi asupra militarilor britanici care asigurau mandatul Coroanei în Palestina. În acest sens, rapoartele primite din Palestina îl nelinişteau pe Cecil Bradshaw, specialist în problemele Orientului Mijlociu. Mandatul britanic era în pericol. Teroriştii Macabei luptau cu o înverşunare şi o convingere care se apropia de fanatism. Cel mai mult în neliniştea următorul raport: „A, cerut, de nenumărate ori, Işuvului Central şi comunităţii evreieşti să ajute autorităţile britanice în prinderea gangsterilor care îşi zic singuri Macabei. Deşi Işuvul pretinde a nu avea nici o autoritate asupra lor, şi chiar condamnă în mod public activitatea lor, este ştiut că foarte mulţi evrei aprobă acţiunile lor banditeşti. Noi nu am primit nici un ajutor pentru a-i prinde. Activitatea Macabeilor a atins atâtea limite, încât socotim că este necesară evacuarea din Palestina a personalului britanic, care nu este absolut necesar, precum şi a membrilor familiilor lor”.
În 1946, la Geneva are loc Congresul Sioniştilor, unde terorismul a fost legalizat pentru fondarea statului Israel. De atunci, şi până în zilele noastre, zona Orientului Apropiat şi Mijlociu a devenit creuzetul formării şi proliferării terorismului, mai întâi pe plan local, ulterior fiind internaţionalizat.
În urma deteriorării situaţiei din Palestina, englezii au declanşat operaţiunea „Polly”, care a constat în evacuarea tuturor britanicilor care nu erau absolut necesari, iar generalul Sir Arnold Haven-Hurst. Comandantul forţelor britanice din Palestina, a primit următoarea notă: „Situaţia a degenerat în aşa măsură, încât dacă nu ne puteţi face câteva sugestii cu privire la stabilizarea ei, voi fi obligat să recomand ca întreaga chestiune să fie referită Naţiunilor Unite”.  Citiți mai departe pe ne-cenzurat.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .