.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Azi in jurul orelor 13 am trecut prin Piata Universitatii, am avut o stringere de inima, era frig, si-mi era frig, de ce eu nu pot sa stau sa rabd un pic de frig, sa rezist, sa ma alatur LOR asa cum mi-am propus?

Da pentru EI, CEI ce stau acolo zi de zi merita scris cu majuscule, sunt multi batrani si mai tineri, din toate categoriile sociale, ii recunosti cum am recunoscut si unul care era din “alt film”, era din cel cu ochi albastii, m-a privit sfredelitor cind am coborat in pasajul de la Universitate.

Sa mai vorbesc despre EI, m-au impresionat, m-au emotionat, ROMANII in sfarsit sunt uniti si statornici in a cere ceva, chiar daca poate fiecare este acolo si pentru cate un alt motiv, chiar daca numeric sunt putini, dar si eu si cei care treceau pe acolo ii simteam ca ne reprezinta ca EI stau acolo si pentru noi, pentru apararea democratiei, EI cer ceva si trebuie ascultati, trebuie ascultati de cei ce guverneaza acum si de cei care poate vor urma la guvernare.

In 22 de ani s-au perindat la guvernare toate marile partide politice si toate i-au mintit in campaniile electorale si i-au inselat dupa alegeri, dar azi si in aceasta perioada romanii s-au trezit in toata tara, fara sa ii convoace nimeni, i-a unit initial respectul pentru munca si verticalitatea unui roman – Raed Arafat, un roman adoptat de acest popor rabdator si admirabil.

Azi cred ca politicienii din toate partidele realizeaza ca oamenii acestui popor se mobilizeaza singuri atunci cand ei stiu ca TREBUIE SA IASA IN STRADA.

Politicienii din tot spectrul politic care nu realizeaza azi ca fara ACESTI ROAMNI, ei politicienii nu pot exista, ca minciuna, inselatoria nu tine la nesfarsit, ca POPORUL ROMAN se trezeste atunci cand stie EL, nici mai devreme nici mai tarziu.

Putem spune ca exista si manipulari si imixtiuni, dar acestea nu sunt relevante, in nici un caz nu se pot manipula romanii din Aiud sau din toate cele 65 de orase si orasele ale acestei tari, EI sunt mai multi decat cei care manipuleaza, chiar daca nu se vad in pietele oraselor, azi EI mai sunt si in VIRTUAL (internet) si acolo sunt multi, mult mai multi, acolo e si VIITORUL fiindca pe intenet pe retelele de socializare majoritatea sunt tineri si foarte tineri.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .