.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Azi in jurul orelor 16,30 opozitia si simpatizantii ei, au organizat un miting de protest la Arcul de triumf, impotriva actualei puteri.
Participantii la miting au fost dupa datele oficiale in jur de 7000 de persoane, dupa estimarile reprezentantilor USL, peste 10.000 de persoane. Participantii la mitingul USL din tara au venit cu autocarele urmand ca la orele 18 mitingul sa se incheie si multimea sa plece acasa. Liderii USL au declarat ca nu sunt de acord ca participantii la acest miting sa plece in Piata Universitatii.

Opozitia a avut o oportunitate formidabila cu manifestarile de protest din Piata Universitatii, ea folosind aceast prim atuu prin organizarea unui miting asumat. Desi USL a cerut ca si loc de desfasurare Piata Universitatii, Primaria Capitalei, nu a aprobat mitingul in aceea locatie, lucru care pana la urma tot in favoarea opozitiei se contabilizeaza.

Luarile de cuvant au debutat cu 2 personalitati binecunoscute: actorul Mircea Diaconu, deputat PNL si maestrul Gheorghe Zamfir, care au captat emotional multimea, urmand apoi liderii USL si simpatizantii lor.

Initial am fost convinsa ca acest miting este o greseala din parte opozitiei, deoarece exista posibilitatea ca ei sa fie acuzati ca vor sa monopolizeze protestele din Piata Universitatii si din restul tarii.

Tot astazi galeriile echipelor de fotbal bucurestene au anuntat ca vor ajunge in Piata Universitatii, daca sunt pasnici si nu vor transforma protestul lor in violente sunem curiosi sa vedem care sunt nemultumirile lor si cum se vor putea “supravietui” in acelasi perimetru sustinatorii Stelei cu cei ai lui Dinamo

Daca o parte din manifestantii opozitiei o sa mearga in Piata Universitatii exista de asemenea riscul ca acestia sa fie acuzati ca au iesit din cadrul legal.

Actorul Mircea Diaconu, vicepreşedintele PNL crede că revolta izbucnită în Bucureşti şi în ţară este dovada că românii s-au decis să îşi ia soarta în mâinie. “Această revoltă a izbucnit atunci când nu se mai aştepta niciunul dintre noi”, a încheiat actorul.

De cealata parte a spectrului politic Sever Voinescu, a spus că PDL mulţumeste românilor care-şi exprimă civilizat nemulţumirile în aceste zile, “pentru claritatea cu care îşi fac auzite cerinţele”.
“Avem convingerea că, după această perioadă, politica în România va avea o altă faţă mai curată, mai apropiată de cetăţean. PDL crede în continuare că până la alegeri dialogul e cea mai bună cale pentru rezolvarea problemelor oamenilor şi pentru a tempera tensiuni şi frustrări”, a precizat Voinescu.
El a spus că PDL a înţeles că trebuie să-şi amplifice efortul de dialog. “Noi vom continua să facem toate eforturile pentru a genera dialog cât mai deschis, mai cuprinzător”, a adăugat liderul PDL

“Şi noi credem că Parlamentul este locul cel mai potrivit pentru aceste dezbateri şi această sesiune parlamentară este un pas înainte pe calea reconstrucţiei dialogului politic. În Parlament vom găsi soluţia traversării acestei perioade grele”, a spus Sever Voinescu.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .