.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Peste 300 de studenţi din zona Regiei a Capitalei au plecat în marş spre Piaţa Universităţii, duminică seară, în jurul orei 20.40, pentru a se alătura protestatarilor, a declarat pentru NewsIn preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, Ionuţ Poenaru.

“Suntem peste 300 de studenţi, toţi membrii ai asociaţiilor stunţeşti care fac parte din Uniunea Naţionala a Studenţilor din România. Ieşim în stradă în primul rând din unitate şi pentru a susţine sitemul de sănătate care ar putea fi distrus. Am vorbit la telefon cu domnul Militaru de la Jandarmerie. Noi i-am comunicat planurile noastre şi am spus clar că nu mergem acolo ca să ne batem cu forţele de ordine, ci să ne spunem ofurile”, a declarat pentru NewsIn Ionuţ Poenaru, preşedintele UNSR, care a subliniat că studenţii vor evita orice formă de violenţă şi îşi doresc un protest paşnic.

Studenţii poartă banderole albe în semn de protest, au plecat în marş spre Piaţa Univesităţii, pe Splaiul Independenţei şi pe Bulevardul Mihail Kogaliniceanu. În jurul orei 21.00, aceştia au ajuns în piaţă.

Pe tot traseul, din Regie până la Universitate, studenţii au strigat lozinci contra preşedintelui.Ei au aplaudat când au trecut câteva ambulanţe SMURD pe lângă ei, pe stradă. Ei au scandat “Suntem studenţi, nu suntem violenţi” şi “Blonda, chelu’ şi piticu’ să se ducă după Nicu”.Nu s-au înregistrat incidente pe traseu.

Preşedintele UNSR, Ionuţ Poenaru, spune că toţi studenţii şi-au pus banderole albe pentru a se recunoaşte uşor şi a nu fi confundaţi cu cei care instigă la violenţă.

“Venim la protest în spirit de solidaritate cum am făcut cu bugetarii sau cu pensionarii, nu vrem să se repete istoria cu legea sănătăţii aşa cum s-a întâmplat cu legea educaţiei care a fost asumată fără dezbatere publică. Sănătatea îi interesează şi pe studenţi”, a declarat Ionuţ Poenaru.

Studenţii au plecat de la Universitate, după o oră de la sosire, invocând că jandarmii i-au rugat să părăsească zona din cauza incidentelor violente, liderul studenţilor spunând că nu vrea ca acţiunea lor să fie asociată cu aceste violenţe.

Sursa: Realitatea.net

Comentariu RoStirea: Inainte de a ajunge in piata studentii au fost opriti de jandarmi, sub motivul ca in piata sunt confruntari vilente intre grupurile vilente de huligani si jandarmi.
Daca studenti au putut sa fie impiedicati sa ajunga la manifestantii pasnici, de ce nu au fost opriti si huliganii care oricum se distingeau de restul protestatarilor?

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .