.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

1-2-620x264Subiectul „despre extratereştrii” nu se va epuiza niciodată. Lumea este avidă sa fie informată despre orice este legat de acest subiect controversat. O întâmplare petrecută acum mulţi ani de zile, a stârnit multe discuţii legate de veridicitatea unei transmisii LIVE, în care extratereştrii întrerup o emisiune a unei televiziuni din Anglia, pe 26 data de noiembrie 1977, in reteaua Southern ITV (care cuprinde Londra de Sud si Sud-Est).

Un buletin de stiri a uimit toata lumea dupa ce un mesaj de la extraterestri s-a suprapus peste vocea prezentatorului de stiri care nu a stiut cum sa reactioneze si a continuat ca de obicei, in timp ce vocea vorbea incet si calm, scriu cei de lasimpaticul.eu

Mesajul a fost difuzat la ora 17:12, in timpul stirilor de seara, noteaza martinfrost.ws. Timp de cinci minute, mesajul ”s-a suprapus” peste vocea prezentatorului de stiri, Ivor Mills. Nu mai putin de 5 emitatoare au fost deturnate in acelasi timp, raspandite pe distante mari, iar Autoritatile Independente ale Audiovizualului nu au fost constiente de faptul ca mesajul este superior semnalului lor, asa ca emitatoarele au fost oprite imediat.

Presa a notat ca acest lucru este posibil sa se fi intamplat deoarece semnalul major nu a fost de natura terestra. Marea Trezire Spirituala Prezentatorul de stiri nu a stiut cum sa reactioneze si a continuat ca de obicei, in timp ce vocea vorbea incet si calm. Analistii OZN i-au asigurat pe ascultatorii emisiunii ca este aproape sigur un mesaj extraterestru, deoarece continea nume, concepte si expresii intalnite frecvent in pretinsele contacte cu cei din alte lumi.

Iata mesajul:

”Va vorbeste Vrillon, reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar. Timp de mai multi ani, unii dintre voi ne-ati vazut pe cer sub forma unor lumini. Ne adresam voua cu iubire, in pace si intelepciune, asa cum am facut aceasta cu fratii si surorile voastre de pe intreaga voastra planeta, Terra.

Am venit sa va avertizam despre destinul rasei si al lumii voastre si intentionam sa va sfatuim cu intelepciune pentru a putea sa comunicati semenilor vostri, care este calea cea mai buna pe care trebuie sa o adoptati, pentru a evita in felul acesta toate dezastrele care ameninta atat lumea voastra, cat si alte lumi din jurul vostru.

Aceasta interventie este necesara pentru a putea sa participati la Marea Trezire Spirituala ce va avea loc atunci cand planeta voastra Terra va trece intr-o noua era, a Varsatorului. Aceasta noua era a profundelor transformari ar putea sa fie pentru rasa voastra o perioada de iubire, bunavointa, mare pace si evolutie, cu conditia ca aceia care va conduc, unii dintre ei din umbra, sa devina constienti de fortele rele care le intuneca acum judecata.

Ramaneti calmi si ascultati cu atentie ce am sa va spun, caci aceasta sansa s-ar putea sa nu se mai repete. Toate armele voastre distrugatoare si nefaste trebuie sa fie neintarziat suprimate”. Numerosi profeti falsi Mesajul a continuat mai departe: ”Vremea conflictelor si a razboaielor trebuie sa devina pentru voi ceva de domeniul trecutului, iar rasa din care faceti parte ar putea sa progreseze cu usurinta spre noi niveluri, mult mai elevate, de evolutie, daca va veti arata demni de aceasta in fata lui Dumnezeu.

Nu va mai ramane decat putin timp pentru a putea sa traiti cu totii impreuna in iubire, pace si bunavointa. Peste tot pe aceasta planeta mici grupuri sint inspirate de noi si va invata deja aceasta. Ei se afla aici pentru a va transmite lumina plina de intelepciune a noii ere care se naste. Sunteti liberi sa le acceptati sau sa le respingeti invataturile autentice, dar luati aminte, caci numai aceia care vor invata sa traiasca in pace si iubire, vor avea cu siguranta acces la sferele superioare ale evolutiei spirituale. Trebuie sa mai stiti ca exista numerosi profeti si ghizi spirituali falsi ce actioneaza in lumea voastra.

Ei va iau si apoi va consuma energia, pe care voi o numiti bani! Si apoi o utilizeaza in scopuri malefice, neoferindu-va in schimb decat mizerii fara valoare! Pentru aceia dintre voi care au trezit bunul simt si intuitia, Sinele vostru divin, profund va va apara cu usurinta de toate acestea”. Aproximativ 6 minute ”Invatati neintarziat sa fiti atenti la vocea voastra interioara, care va ajuta sa discerneti adevarul de eroare, permitandu-va sa evitati starea de confuzie, haosul launtric si minciuna. Invatati sa ascultati aceasta voce divina care se afla in fiecare dintre voi si indreptati-va pe calea evolutiei spirituale, fiind totodata perseverenti. Acesta este mesajul nostru catre prietenii nostri.

V-am observat toate progresele pe care le-ati facut de mai multi ani, tot asa cum voi observati luminile de la vehiculele noastre ce apar pe cer. Exista pe Pamant si in jurul Pamantului, mai multe fiinte decat savantii vostri vor sa admita. Suntem profund ingrijorati pentru voi si vom face tot ce ne sta in putinta pentru a va ajuta pe drumul vostru catre lumina.

Nu va temeti, cautati sa va cunoasteti si sa va intelegeti cu adevarat pe voi insiva, pentru a trai in armonie si iubire pe planeta voastra Terra! Noi cei din Comandamentul Galactic Ashtar va multumim pentru atentia acordata. Vom parasi acum planul existentei voastre pamantesti. Fiti binecuvantati in numele iubirii supreme si al adevarului cosmic”…

Frecventa sonora respectiva a durat aproximativ 6 minute, daca nu mai mult, conform unor pareri neoficiale. O agentie guvernamentala din Marea Britanie incercat fara succes sa blocheze semnalul respectiv. La scurt timp dupa aceea, atat postul de televiziune respectiv, cat si Politia au primit mii de apeluri telefonice. Ulterior, autoritatile si-au cerut scuze pentru aceasta intrerupere, calificand mesajul drept o banala transmisiune pirat sau chiar o farsa…

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .