.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Administratorii Facebook folosesc un software care scanează toate conversaţiile purtate între utilizatori şi alertează administratorii dacă sesizează un comportament suspect sau o infracţiune.

În caz că respectivul program remarcă anumite cuvinte-cheie, cuvinte vulgare sau un schimb de informaţii personale, administratorii reţelei de socializare primesc imediat un mesaj şi au libertatea de a anunţa autorităţile abilitate.

Software-ul monitorizează în special discuţiile dintre doi utilizatori între care nu există o legătură foarte strânsă sau între care diferenţa de vârstă este foarte mare. De asemenea, programul îi are în vedere mai ales pe cei cu cazier, notează sursa.

Deşi măsura este una de siguranţă, ea ridică şi probleme de etică, deoarece nu se ştie dacă Facebook păstrează sau nu istoricul convorbirilor. Informaţia cu software-ul folosit de Facebook a fost oferită chiar de ofiţerul de securitate al companiei, Joe Sullivan, într-un interviu pentru Reuters. “Nu vrem ca angajaţii Facebook să citească direct toate conversaţiile, astfel că folosim tehnologie”, a precizat Sullivan.

 Facebook a furnizat poliţiei conturi, parole şi alte informaţii ale unor suspecţi, ajutând autorităţile să-i prindă. Totuşi, în acest fel Facebook  pur şi simplu încalcă intimitatea utilizatorilor.   Sursa: gandul.info

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .