.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

O ţară normală la cap, cu un stat capabil să canalizeze toate forţele şi resursele în vederea atingerii unui scop comun tuturor şi ale cărui coordonate de bază trebuie să fie progresul, dezvoltarea, orientarea către viitor, ar trebui să aibă un set de strategii pentru fiecare domeniu important al activităţii umane, pentru fiece ramură social-economică majoră, precum şi o viziune de ansamblu cu privire la rolul şi locul naţiunii care o populează în ansamblul global al reperelor de civilizaţie.

La noi, judecând după imaginea creată în ultimi douăzeci de ani, în locul unei orientări spre propăşirea naţiei, statul pare a avea mai degrabă rolul de a încerca să asigure o nenorocită de supravieţuire, în genunchi, a unor sărăntoci pe care i-a transformat în nişte arătări cu suflete de slugă, vorba excepţionalului cântec al lui Florin Chilian.

Dar atenţie, o supravieţuire nu a tuturor! Nuuu. Pe principiul neoliberal al intervenţiei minimaliste a statului în economie, extins de Păturicii care-au dat de oala cu miere a guvernării la minimalizarea imensei majorităţi a reglementărilor şi a altor intervenţii ale autorităţilor, se duce dracului şi ce ne-a mai rămas din standardul minim de viaţă, situaţie cu rezultate perfect vizibile mai ales în condiţii de extreme climaterice.

Dar mai cu seamă la vreme de iarnă, pe un ger de trosnesc pietrele, cu zăpădău cât casa şi cu viscol care să-ţi îngheţe şi maţele. Aici e bătaia peştelui, aici se vede limpede cum sunt prinse autorităţile cu pantalonii în vine, ca nişte băieţandri prinşi la furat borcane cu murături.

Indicatori ai nemerniciei autorităţilor şi a “realizărilor” celor două decenii de falsă democraţie avem, cât cuprinde.

Să luăm numai numărul de morţi generat de acest puseu de vreme deosebit de rece. Au fost necesare numai câteva zile de ger, ninsoare şi vioscol, după o iarnă extrem de blândă şi secetoasă, pentru ca zeci de români să treacă pe lumea cealaltă. Cei mai mulţi, oameni ai străzii. E simplu, nu? Oameni ai străzii. Bună ziua şi hai, pa! Ce înseamnă acest lucru? Că s-a ridicat teribil nivelul de trai, după lovitura de stat din decembrie 1989, nu-i aşa?

Cum e posibil ca dintr-o fostă ţară civilizată, în care oamenii, chiar dacă n-o duceau grozav, aveau totuşi cu toţii un acoperiş deasupra capului, să avem acum sute şi mii de boschetari fără adăpost? În condiţiile în care unii îşi bagă diamante şi în cur… Ăsta e progres? Fals. E numai o redistribuire a bogăţiei potrivit modelului capitalismului sălbatic şi genocid prin neintervenţie. În constituţie stă scris faptul că România este un stat social, între altele, lucru care nu e probat aci de faţă.

Eficienţa intervenţiei în înlăturarea efectelor vremii nefavorabile e alt indicator. Aici vedem multă trompetă propagandistică şi puţină mişcare în teren. Firme beneficiare de contracte uriaşe, dotate total nesatisfăcător, fac chipurile o deszăpezire de ochii lumii, pe trasee alese pe ochi pe sprânceană de şmecherii din primării şi de la Ministerul Transporturilor.     Citiți mai departe pe financiarul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .