.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Procurorii indieni au pus sub acuzare companii mamut precum Google, Yahoo și Facebook, pentru refuzul de a îndepărta anumite materiale despre care spun că ar aduce jigniri la adresa unor lideri politici și religioși ai țării.

Oficialii guvernului sunt nemulțumiți din cauza unor materiale jignitoare la adresa prim-ministrului Manmohan Singh, a liderului partidului de guvernământ, Sonia Gandhi şi a unor figuri religioase importante ale țării. Câteva ilustraţii îi înfățișează pe Singh şi Gandhi în poziții compromițătoare, iar altele arată porci alergând prin Mecca, oraşul sfânt al islamului.

Vineri, reprezentanți ai guvernului federal indian au declarat în cadrul unui proces în statul New Delhi, că există suficient material pentru a purcede la acțiuni legale împotriva a 21 de site-uri de social networking, care ar putea fi găsite vinovate de „promovarea dușmăniei între clase şi aducerea de prejudicii integrității naționale”, informează agenția de știri Press Trust of India (PTI).Cazurile, despre care PTI relatează că includ nume mari precum Google, Facebook, Yahoo şi Microsoft, reprezintă cel mai recent exemplu de risc în mediul de afaceri indian. Semnificativ este și că India, cu o populație de peste 1 miliard de locuitori, se orientează spre tehnologie pentru a stimula economia și a crește nivelul de trai. Disputa evidenţiază dificultatea Indiei de a echilibra cultura Internet – cu libertatea de discurs aferentă – și sensibilitățile sale religioase și politice. Citește mai departe pe semneletimpului

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .