.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

raza-620x264Au trecut 73 de ani de când FBI-ul a confiscat aproape doua camioane de lucrări ale unuia dintre cei mai renumiți inventatori din lume, Nikola Tesla. Documentele declasificate recent de către oficialii americani aduc în atenția opiniei publice o serie de lucruri extrem de interesante și mai puțin cunoscute despre munca marelui om de știință. În primul rând Nikola nu a murit în data de 7 ianuarie 1943, așa cum se credea, ci o zi mai târziu, în 8 ianuarie.

 Un alt lucru extrem de interesant este faptul că americanii s-au grăbit să confiște documente și schițe ale planurilor lui Tesla de teamă că altcineva va încerca să construiască armele futuriste ale acestuia. Mai mult, oficialii de la Washington doreau inclusiv arestarea nepotului lui Tesla, Sava Kosanoci, însă faptul că acesta intrase în politică, devenise persoană publică, și ulterior chiar Ministru al Afacerilor interne al fostei Iugoslavia le-au dat planurile peste cap, nedorind să creeze un incident internațional. Americanii se temeau că Sava a reușit să pună mâna pe mai multe documente ale lui Tesla și le va vinde inamicului din războiul rece, Uniunea Sovietică.

tesla2

Din unele documente datate de pe data de 9 ianuarie 1943 mai reiese faptul că americanii aveau cunoștințe despre faptul că Tesla efectuase numeroase experimente la „The Death Ray” – „Raza Morții”, o armă capabilă, potrivit lui Tesla, de a aduce pacea pe pământ datorită imensei sale forțe. Boyce Fitzgerald, un apropiat a lui Tesla, le-a spus americanilor, după moartea inventatorului, că acesta din urmă perfecționase foarte mult experimentele sale la această rază cu o lună înainte de a muri. Fitzgerald a mai precizat, de asemenea, că a vorbit cu Tesla despre un nou design revoluționar pentru o torpilă „futuristă”.

Anterior, se credea că „Raza Morții” a lui Tesla este doar o pură invenție. FBI-ul a susținut timp de peste un deceniu că nici unul dintre agenții săi nu a investigat vreodată lucrări ale lui Tesla.

Printre documentele care pot fi accesate în limba engleză pe site-ul celor de la FBI,https://vault.fbi.gov/nikola-tesla, mai există și o scrisoare din anii cincizeci, în care cercetătorii vorbesc despre invențiile lui Tesla și despre reproducerea unei mașinării după designul marelui om de știință, mașinărie capabilă de a realiza o comunicare cu „navele extraterestre”. Dacă aceasta a fost utilizată cu succes sau nu, nu ni se mai spune.

surse: vault.fbi.gov , ancient-code.com

traducere și adaptare: Radu Ungureanu

Vizionează două emisiuni dedicate marelui Nikola Tesla:

Nikola Tesla si fantasticele sale inventii

 

 

sursa si foto:  http://www.cunoastelumea.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .