.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Investigatorii de la Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) însoţiţi de mascaţii din trupele speciale de intervenţie au descins, luni noapte, în casele a peste 30 de poliţişti de la Secţiile 1 şi 3 din Capitală. Deşi acestora li se aduc acuzaţii grave, precum luare de mită, tortură şi complicitate la prostituţie, şeful Poliţiei Capitalei susţine că sunt doar „găinari” care acţionau individual. Un fel de „mici uscături” într-o mare pădure verde. Încă verde.

Multă desfășurare de forțe din rândul poliției dar și al procurorilor. Zeci de mascați și nu mai puțin de 12 procurori au lucrat ieri…zi lumină. Nici serviciile de informații (în special afacerile interne de la Interne – DGIPI, fostă ”Doi și un sfert”) nu au avut un rol minor în acestă operațiune care a avut se pare, două scopuri: să dea un mesaj în rândul polițiștilor că tebuie făcută curățenie și în rândul populației că sistemul se curăță..din mers. Fără ca (ne)liniștea populației să aibă de suferit.

Faptele
I-au urmărit mai bine de un an de zile – încă din primăvara anului 2010, când un şef de secţie a raportat „micile găinării” ale subordonaţilor către şeful poliţiei de atunci, şi acesta, la rândul său, a informat DGA. Evident, pe fir au intrat şi cei de la DGIPI. Din probele strânse ulterior de oameni infiltraţi în Secţiile 1 şi 3 de Poliţie ar fi reieşit că aceştia, prin şantaj, ar fi luat mită de la proxeneţii prostituatelor din zona Gării de Nord şi a mai multor hoteluri de lux. Mai mult, unii dintre aceştia urmăreau şoferii care încălcau regulile de circulaţie şi le cereau şpagă pentru a nu le da amnezi. Ieri însă, 31 de poliţişti au fost ridicaţi din pat de forţele de ordine şi duşi la sediul DGA, fiind cercetaţi pentru luare de mită, favorizarea infractorului, complicitate la prostituţie, lipsire de libertate şi tortură. Citeste mai departe pe Ziarulring

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .