.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

12fb437076bbabb1ba1305bf8bfaafb4Un angajat al SRI a tras multe focuri de armă pe aeroportul din Sibiu vinerea trecută în jurul orei 15. Incidentul a fost negat mai multe zile dar în cele din urmă autoritățile au recunoscut, a anunțat Ora de Sibiu. Conducerea aeroportului a confirmat această informație miercuri pentru presa locală, dar nu a dat detalii privind incidentul.

Explicația oficială este că angajatului SRI i s-ar fi descărcat accidental pistolul vinerea trecută.

Este al doilea major incident de securitate în care a fost implicat SRI în ultimele luni în aeroporturi.

Împușcătura auzită vineri în jurul orei 15.00 în terminalul de plecări – sosiri al Aeroportului Internațional Sibiu a fost confirmată într-un final și de către reprezentanții acestei instituții. După ce Ora de Sibiu a cerut încă de vineri un punct de vedere oficial despre acest incident, iar în primă fază reprezentanții Aeroportului au negat un astfel de incident și au pus totul pe seama tunurilor cu ajutorul cărora se sperie păsările ce se apropie de pista de decolări și aterizări, miercuri totul s-a schimbat, scrie Ora de Sibiu.

”În cadrul aeroportului își desfășoară activitatea instituții ale statului, cu atribuții specifice unui aeroport internațional, al căror personal este dotat cu armament și muniție. Înca din faza de proiectare și execuție a terminalului au fost prevazute și construite, cu respectarea cerințelor legale de siguranță și protecție, două spații distincte cu destinația „camere de armament și muniție”, destinate pentru operațiunile specifice personalului înarmat menționat. Ca urmare a interpelării dumneavoastră , Aeroportul a solicitat un punct de vedere din partea reprezentanților Serviciului Român de Informații, privind acest eveniment. Drept urmare, putem confirma faptul că în data de 15.07.2016 a fost executat un foc accidental de către un angajat al acestei instituții. Precizăm faptul că acest eveniment nu a avut nici un fel de consecință asupra desfașurării în condiții de siguranță a activității operaționale a aeroportului, toate procesele de deservire a pasagerilor și operatorilor aerieni în ziua respectivă decurgând în mod obișnuit”, se arată într-un răspuns al RA Aeroportul Sibiu, remis cătreOra de Sibiu.

Surse de încredere au precizat pentru Ora de Sibiu că cei de la SRI nu au informat conducerea Aeroportului Internațional Sibiu despre acest incident, decât după ce informațiile au apărut pe site-ul ziarului.

sursa si foto:  http://www.comisarul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .