.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Sistem Desktop AMD Athlon 64X Dual core + LCD 22″ + tastatura + mouse Genius899 RON
Forumul Economic Mondial, organizat in fiecare an in statiunea elvetiana Davos, are, poate, cea mai dificila misiune de pana acum: liderii mondiali, economici si politici, ar putea da startul modificarii capitalismului, asa cum il cunoastem acum.

Analistii internationali sunt de acord, in unanimitate, ca nu doar economia mondiala din prezent va fi discutata aprins.

Este drept, crizele din prezent sunt mult mai presante. Acest lucru se reflecta chiar de la prima ora, discursul de deschidere al forumului fiind sustinut de cancelarul german, Angela Merkel, care, fara indoiala, va pune accentul pe importanta gasirii unei solutii pentru criza din zona euro.

Insa chiar initiatorul Forumului, profesorul Klaus Schwab, care a inventat evenimentul in 1971 si inca il conduce, a pus accentul pe necesitatea discutarii viitorului mai indepartat si a ideologiilor prezente. “Capitalismul, in forma sa curenta, nu se mai potriveste lumii actuale”, a precizat profesorului, citat de BBC.

La randul sau, presedintele pentru Marea Britanie si Europa al companiei de contabilitate KPMG, John Griffith-Jones, crede ca acestea sunt intrebarile potrivite pentru editia din 2012 a intalnirii de la Davos. “Functioneaza capitalismul? Va mai exista crestere? Mai functioneaza modelul occidental? Sunt foarte interesat sa aflu ce spun oamenii despre acest lucru”, a comentat acesta. Potrivit spuselor sale, se simte nevoia gasirii unui “concept de capitalism responsabil”. Pe de alta parte, acesta se teme ca, in cazul in care participantii la forum vor ajunge la un consens, acesta nu va fi foarte clar restului lumii.

Forumul Economic Mondial va atrage, in acest an, peste 2.600 de participanti: sefii celor mai mari corporatii, sefi de stat si de guverne, lideri de opinie, cele mai bogate persoane din lume si chiar si personalitati din lumea artistica.

Acestia vor fi fata in fata cu protestatarii miscarii “Occupy”, inceputa pe Wall Street, tocmai pentru a-si arata nemultumirea fata modul in care economia, politica si societatea in general este condusa.

O astfel de adunare da nastere, evident, multor teorii ale conspiratiei, iar oficialii forumului nu fac nimic pentru a linisti aceste temeri. De altfel, Schwab vorbeste despre un “viitor distopic” (opusul utopiei), in care elitele politice si economice “sunt in pericol de a pierde in intregime increderea generatiilor viitoare”. El sustine ca, intre 25 si 29 ianuarie, cat va tine forumul, se va lua in discutie “marea transformare” si “conturarea unor noi modele”.

Sursa: Ziare.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .