.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

„Există posibilitatea escaladării militare a conflictului în care Israelul îi împinge pe americani”, a declarat pentru Interfax Nikolai Patruşev, fost şef al FSB-ului (1999-2008), moştenitorul KGB, înainte de a deveni secretar al Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse.

El consideră că Iranul este capabil să blocheze strâmtoarea Ormuz, prin care tranzitează 35% din pentrolul transportat pe mare la nivel mondial. “Nu poate fi exclusă posibilitatea ca Iranul să îşi ducă la îndeplinire ameninţarea de a bloca transportul petrolului saudit dacă se vor confrunta cu acţiuni militare”, a declarat Patruşev, potrivit Reuters, care citează Interfax.

Fostul şef al contraspionajului rus insistă că nu există o dovadă că Iranul este pe punctul de a obţine arma nucleară. “De ani de zile se vorbeşte că Iranul va dobândi arma nucleară peste o săptămână”, spune Patruşev, adăugând că SUA şi aliaţii lor încearcă să folosească toate mijloacele pentru a înlătura actuala conducere a Iranului şi a transforma ţara într-un “partenere loial”.

Instalaţiile de îmbogăţire a uraniului din Iran au fost transferate într-un buncăr din inima unui munte pentru a fi protejate în cazul unui atac aerian, ceea ce dus la apariţia temerilor legate de un război. Iranul susţine însă că programul nuclear are scopuri strict civile, scrie Reuters. Citeste mai departe pe Cotidianul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .