.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

„În primul rând, sunt extrem de îngrijorat, de șocat și de rușinat de țara mea. Iubesc SUA, dar în același timp consider că țara mea este una imperialistă care o ia la vale, iar conducătorii noștri nici măcar nu conștientizează problema. Cheltuim mai mult pentru apărare decât toată lumea la un loc. Și suntem falimentari. O treime dintre copiii noștri nu termină liceul – suntem pe locul 26 în ceea ce privește educația. Sistemul nostru medical este o glumă. Ni s-a spus că suntem americani, suntem cei mai deștepți, cei mai buni de pe Pământ”, a spus fostul senator al SUA, Mike Gravel, unul dintre cei mai mari critici ai politicii americane.El susține că Washingonul face tot ceea ce-i stă în putere să inducă în rândul populației sentimentul de insecuritate. Fostul senator crede că ambițiile imperialiste ale SUA reprezintă cauza pentru care tinerii soldați americani își pierd viața în Afganistan sau Iraq.

„Acest fals triumfalism i-a făcut pe americani să trăiască în frică, frica de atacuri teroriste asupra ta ca individ, deși șansele sunt de o mie de ori mai mari să te îmbolnăvești de cancer. Astfel, SUA au ajuns în Afganistan, Iraq și Vietnam – toți acești americani au murit degeaba. Asta am auzit-o de la un general, mi-a spus: Mike, au murit degeaba!. Uitați-vă acum la Vietnam – care a primit clauza națiunii celei mai favorizate – a rămas o țară comunistă. Astfel, te întreabi: trei milioane de asiatici au fost omorâți din cauza activităților noastre și 58.000 de americani – ce s-a schimbat? Nimic! Teama față de comunism a făcut ca acești oameni să moară în zadar. Mor degeaba astăzi în Afganistan, au murit degeaba în Iraq”, încheie Mike Gravel.

Sursa: Capital

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .