.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Fostul presedinte al Senatului, Mircea Geoana, a explicat, miercuri seara, la Realitatea TV, de ce a fost dat afara din PSD si de la conducerea Senatului.

Principalele declaraţii:

“Mi-a spus să nu pun la suflet (Mihaela Geoană, n.red.). După asta mama, m-a întrebat: “Eşti bine, eşti bine?”. Fata mea, Alexandra, mi-a spus: “nu-i nimica”.

Până când plenul Senatului va vota un alt preşedinte, avem un preşedinte interimar, domnul Petru Filip, care e un coleg admirabil. E un birou mare, atât de mare încât de simţi pierdut în el, a fost proiectat pentru Nicolae Ceauşescu. Este impresionant, dar e puţin apăsător. Nu vreau să fac prea deşteptul, dar e un pic impunător. Eu am văzut destul de multe la vârsta mea, nu contează platforma pe care eşti, contează cine eşti. Sub nicio formă, l-am sunat pe Petru Filip, i-am urat succes. Luni va fi un vot în plenul Senatului, unde Puterea îşi va impune probabil candidatul şi de acolo continuă viaţa. Nu se întâmplă nimic important.

Nu sunt de unul singur şi nu am să fiu de unul singur. Cred că sunt mulţi oameni care m-ar urma, dacă mă decid să fac un proiect politic.

Pierderea de către USL a 15 procente, a plecat de la 65%, în condiţiile în care Puterea să prăbuşeşte, faptul că vii o asemenea bazaconie, cred că acest lucru va avea un efect şi mai grav.

Nu îl urăsc pe Victor Ponta. Eu sunt un bun creştin. Nu am părere foarte bună despre el. Nu am avut o părere foarte bună despre el niciodată. Pălăria de a conduce un partid atât de mare şi de a fi premier … e un sombrero prea mare. Cred că este momentul ca după 20 de ani de influenţă abundentă asupra acestui partid, domnul Iliescu mai mult încurcă, chiar dacă vrea să şi ajute. Am o părere complet diferită faţă de imaginea idilică pe care o are domnul Iliescu despre primul său mandat prezidenţial: mineriade, revoluţie, lucruri care nu sunt nici acum clarificate.

M-a făcut prostănac în 2005. Bănuiesc că da (l-am înjurat, n.red.) în gând. Atunci când eşti supus unor invective, faţă de un om de 50 de ani, unul de 80 de ani, mă întreb cine trebuie să se lase. Cred că nu mai merită să comentăm ceea ce spune domnul Iliescu. Suntem din alt serial. Vin dintr-un alt orizont, vine dintr-un alt orizont. M-am educat în Occident, s-a educat la Răsărit. Când cineva la nivel de fost preşedinte se leagă de cineva mai tânăr, la câteva luni, când alura de fost preşedinte este înlocuită de un jargon… este o diferenţă enormă de viziune între mine şi domnul Iliescu. Este marcat emoţional de Revoluţie. Aşa cum lui Ceauşescu nu a putut să-i ierte nişte lucruri din tinereţe, şi ştim cum s-a terminat meciul respectiv, nu a putut să mă ierte pentru momentul aprilie 2005.

Dacă nu fac o indiscreţie prea mare, vorbind despre partidul nostru, domnul Iliescu a spus FSN, partidul nostru.

Această conducere de partid nu va rezista nici până la alegeri.

Eu am avut nişte meciuri infernale cu Vanghelie. Dar apropierea de mine e una, e una relativă, dar ceea ce a deranjat cel mai tare la el, este independenţa sa.

PSD e un partid mare. Nu are cum să nu aibă candidat la preşedinţie. Aşa cum un candidat de primar la Primăria Bucureştiului, a nu avea candidatul tău e o formă de slăbiciune.

De abia aştept o vacanţă. M-aş duce undeva la muncă. La Dăbuleni este multă căldură, e şi mult deşert, dar sunt şi oameni minunaţi.

Cine a spus că nu fac un nou partid?

Eu cred că o structură politică care inspiră suficient de multă încredere profesioniştilor din această ţară, din afară, eu cred că o parte mare din această societate civilă va veni dacă va avea garanţia că o mare parte din soluţiile lor vor fi preluate şi aplicate de politicieni.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/mircea-geoana-la-realitatea-tv-de-la-ora-22-00-vezi-live_889440.html#ixzz1eaoEeHC8

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .