.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Omul de afaceri de origine română, Frank Timiş, se află în discuţii avansate pentru vânzarea unui pachet de acţiuni de 10% din African Petroleum către doi investitori chinezi, au declarat surse apropiate tranzacţiei pentru publicaţia Deal Journal Australia.

Valoarea tranzacţiei este estimată la câteva sute de milioane de dolari, asta dacă Frank Timiş va bate palma cu chinezii pentru vânzarea pachetului de acţiuni. Această tranzacţie ar putea stimula finanţarea de noi proiecte ale African Petroleum. Compania lui Frank Timiş are o prezenţă substanţială în regiunea Africii de Vest, acolo unde analiştii spun că este unul dintre cele mai mari programe de explorare la adâncime din lume, scrie economica.net.

Companii precum Anadarko Petroleum (SUA) Tullow Oil (Marea Britanie) şi Repsol YPF (Spania) deţin aici perimetre de exploatare. African Petroleum are drepturi asupra a două zone din largul Liberiei, respectiv LB-08 și LB-09, achiziționate în 2005, care au o suprafață de 7.200 de km pătrați.

În luna februarie a acestui an, compania omului de afaceri Frank Timiş a atras atenţia pieţei atunci când a anunţat că a descoperit importante resurse de petrol la Narina, în largul coastei liberiene. Această veste a făcut ca acţiunile African Petroleum să crească într-o singură zi cu 70%, iar de la începutul acestui an, acţiunile companiei s-au triplat.

Sursa: Cotidianul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .