.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

“Este parte a unui proces pe care Romania l-a adoptat, cand merge pe piata sa atraga bani, dezlipindu-se de programul FMI. Este ca o persoana care a fost ranita si acum lasa o carja de-o parte si merge mai departe, pentru ca, in final, sa alerge din nou”, a spus Jeffrey Franks, la The Money Channel.

“Probabil era mai bine cu carjele, dar, in timp, trebuie sa mergi pe picioarele tale. I-as sfatui sa ramana pe drumul restructurarii si reformelor. Romania a facut un progres foarte mare pentru a trece prin perioada grea”, a mai precizat reprezentantul FMI.

Alte declarații ale oficialului FMI:

“Daca are o politica diferita, va trebui sa avem din nou niste discutii. FMI, in ultimii ani, a tot facut astfel de lucruri, pentru ca guvernele s-au tot schimbat. Desi premierii se schimba, avem acelasi presedinte, aceeasi configuratie politica, asteptarile sunt aceleasi. Suntem in contact permanent si foarte apropiat cu Opozitia si coalitia. Daca se va schimba puterea dupa alegeri, oricine va veni la putere, vom avea un dialog foarte bun. Daca Opozitia va veni la putere, vor fi niste pozitii diferite, dar ne vom adapta”

“Nu este treaba mea sa fiu informat despre politica din Romania. Am fost rugati de presedintele Traian Basescu sa tinem o conferinta de presa ca sa dam informatii despre acord, dar nu suntem implicati. Nu este treaba mea sa ma implic in politica din Romania, dar, cu siguranta, trebuie sa avem un guvern care sa ia politicile necesare ca sa duca reforma mai departe”, a spus seful misiunii FMI Franks.

“Discutiile au avut loc, avem niste intelegeri, dorim ca guvernul sa fie pus in functie si dorim ca noul guvern sa continue aceste intelegeri pe care le avem. Sper ca vom respecta, impreuna, programul deja stabilit. Va doresc foarte mult succes in privinta schimbarilor politice”.

“Am avut mai multe discutii si am ajuns la concluzia ca este nevoie de timp suplimentar, pentru ca industria trebuie sa creasca, nu trebuie doar sa schimbi pretul. Am ajuns la un acord sa mai acordam inca trei luni pentru discutarea acestei probleme. Nu pot sa pun in avans acele discutii, sa va spun daca vor creste sau nu”.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .