.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), Gabriel Oprea, a declarat, sâmbătă, la Craiova, la reuniunea organizaţiilor Uniunii din judeţele Olteniei:

”Astăzi UNPR reprezintă garantul stabilităţii României. Responsabilitate versus demagogie şi populism. Noi suntem un partid serios, disciplinat, profesionist, un partid pentru care onoarea şi patria sunt pe primul loc. Acesta este sistemul de valori care ne-a adus pe toţi aici”.

În discursul său, Gabriel Oprea a arătat că UNPR a “sprijinit România să nu intre în dezastru economic” iar măsurile Guvernului au fost nepopulare, dar juste.

”România a avut norocul, şansa, că a avut în preşedintele Băsescu un om hotărât, un bărbat de stat, un patriot care şi-a asumat criza dincolo de orice calcul politic şi a sprijinit Guvernul să ia astfel de măsuri. Motoarele Europei iau măsuri de austeritate fără precedent. În România, azi, acum este stabilitate, suntem daţi exemplu de modul în care am gestionat criza. E greu să te uiţi în ochii oamenilor când se taie salariile, când se iau măsuri de austeritate”, a mai afirmat Oprea.

El a adăugat că UNPR se bazează pe doi piloni – interesul naţional şi dialogul social şi a subliniat că România este un stat naţional unitar.

”Proiectul nostru politic se bazează pe doi piloni – interesul naţional şi dialogul social. România este un stat naţional unitar. (…) Să fim alături de toţi cetăţenii ţării! Aşa face un partid responsabil, aşa va face UNPR întotdeauna. România, prin Constituţie, este un stat social, iar noi avem cel mai bun brand, cel mai bun ministru al muncii, omul care a ştiut întotdeauna că dialogul social menţine pacea socială, Marian Sârbu”, a punctat Oprea.

El a criticat Opoziţia care a afirmat, în 2009, că ţara nu este în criză, ci doar guvernul este incapabil şi a subliniat că rolul acesteia este să critice Puterea ,dar nu pe probleme de interes naţional.

”Ţipau că nu e nicio criză economică mondială, ci doar incapacitatea Guvernului. Râdeau şi aşteptau să ne prăbuşim, România să intre în derapaj economic. Atunci ne-am strâns mai mulţi parlamentari, ne-am dat mâna, am hotărât să sprijinim Guvernul. Este indubitabil, am sprijinit România să nu intre în dezastru economic”, a spus Oprea, care a adăugat că UNPR nu a cerut funcţii politice, ci doar taxa pe marile averi şi coşul de solidaritate.

El a afirmat că UNPR şi-a îndeplinit toate obiectivele, are filiale în fiecare judeţ, peste 250 de primari şi peste 250.000 de membri de partid.

”Avem filiale în fiecare judeţ, iar aici, în Oltenia, este una dintre legiunile armatei noastre. Avem peste 250.000 de membri de partid, grupul nostru (…) numără 31 de parlamentari, este al doilea din coaliţia de guvernare. Curtea Constituţională ne-a declarat partid parlamentar pentru că noi am fost aleşi uninominal”, a adăugat preşedintele UNPR.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .