.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Comentariu Rostirea: Maestrul Ion Cristoiu si-a indreptat atentia si asupra tabloidelor si a remarcat in felul dansului – magistral de altfel, ca si aceasta zona a mondenului, se poate face gazetarie adevarata. Jos palaria maestre!

“Cătălin Botezatu ştie să se scruteze, să-şi descopere trăirile şi, mai ales, să le transpună în cuvinte.

Dacă n-ar fi fost îndatoririle emisiunii de duminică seara, de pe B1 TV, n-aş fi citit în viaţa mea cartea Monicăi Vlad, „Cătălin Botezatu. Trei vieţi. Pedeapsa”, un prim volum din cele trei dedicate cunoscutului creator de modă. Şi asta din simplul motiv că despre vedetele din domeniul showbizului mi-am format, chiar dacă în fugă, imaginea propusă şi impusă de publicaţiile şi emisiunile TV de tip tabloid, reduse, toate, la măcelării date cu parfum: pulpe, sâni, buci. Mă gândeam, văzând cartea prin librării, că dincolo de coperţi aşteaptă declaraţii izmenite, aforisme de Bamboo şi confesiuni de bordel. După ce am citit-o, mi-am dat seama cât de tare m-am înşelat, luându-mă, cel puţin în cazul lui Cătălin Botezatu, după presa tabloidă.

Între iunie 1996 şi octombrie 1997, Cătălin Botezatu a fost arestat preventiv sub acuzaţia de bancrută frauduloasă. Un credit de la Bancorex luat pentru nevoile firmei a fost folosit la construcţia vilei personale. Aflând despre scandal din carte, nu pot să nu-mi amintesc că Mihai Cârciog a procedat la o şmecherie asemănătoare. Creditul de trei milioane de dolari luat de la Dacia Felix pentru hârtia necesară „Evenimentului zilei” a trecut pe lângă ziar fără să clipească, pentru a poposi direct în temeliile vilei ridicate de acţionarul principal. Cătălin Botezatu a fost anchetat penal pentru asta. Mihai Cârciog a scăpat.”

Preluat de pe: Adevarul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .