.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Fără să se țină cont de opțiunile popoarelor, politicienii plănuiesc transformarea Europei într-un super-stat european, în detrimentul independenţei şi suveranităţii statelor naţionale, pare că începe să prindă contur. Noul imperiu este trâmbiţat de pionii săi, precum este cazul preşedintelui Băsescu care a dezvoltat un adevărat fetiş pentru “Statele Unite ale Europei”, dar şi  cancelarul Angela Merkel, care declara recent că Germania ar fi pregătită să cedeze din suveranitate de dragul monedei unice. O Uniune Europeană  poziţionată deasupra autorităţilor din ţările membre şi abilitată să preia controlul economiilor naţionale aflate în dificultate, este viziunea guvernului de la Berlin pentru rezolvarea crizei economice actuale.

Această ideee reiese dintr-un document confidențial de şase pagini al Ministerului de Externe german, care a ajuns la ziariştii de la The Telegraph. Documentul descrie ieșirea din criză prin necesitatea formării unei “unități stabile” care va fi urmată imediat de acțiuni în sensul “unității politice” la nivel continental. Documentul mai sugerează că Mecanismul de stabilitate europeană (ESM), un fond de intervenție care urmează a fi înființat până la finalul lui 2012, ar trebui să devină o versiune europeană a Fondului Monetar Internațional. Deasemenea sunt sugerate şi “sancţiuni automate” pentru ţările care nu ar respecta anumite deficite bugetare sau criterii financiare fixate undeva în birourile noului super-stat centralizat.

Sursa: FrontPress.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .