.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

135699Gheorghe Piperea a comentat ultimele reacții venite din partea celor de la BNR, care nu vor să dezvăluie sumele încasate de angajații instituției din salarii, bonusuri, pensii și alte tipuri de venituri.

Avocatul a mai precizat că pe lângă salariile uriașe, angajații BNR primesc ”remunerații pentru membership-uri în societăți sau entități – pui ai BNR”. Acesta și-a afirmat din nou dorința ca toate aceste sume să fie scoase la lumină pentru a avea o instituție a statului credibilă.

”Opozantilor din BNR ai legii DIP si ai tuturor legilor si solutiilor judiciare favorabile consumatorilor le-a intrat frica in oase. Se tem de mania populara.

Cine seamana vant culege furtuna.

Un anume domn consilier foloseste resursele publice pentru a apara “dreptul” sefimii si directorimii bnr-iste la opacitatea salariilor, bonusurilor, indemnizatiilor si a pensiilor cumulate cu toate aceste alte venituri. Si foloseste la greu sperietoarea populismului. Imi e clar ca omul nu intelege deloc sensul cuvantului populist, desi se foloseste de cuvinte grele (cum ar fi adjectivul epistemic). E doar betie de cuvinte si desprindere totala de realitatea din teren, de pe campul luptei noastre.
Ce nu spune onor dl cons e ca persoane ca domnia sa nu numai ca incaseaza salarii imense bagator de seama, comunicator, purtator de vorbe si consilier, dar si salarii uriase sau remuneratii pentru membership-uri in societati sau entitati – pui ai BNR (cum ar fi transfond, fondurile se garantare, consiliile de mediere, institutul bancar etc.). Totul se deruleaza in jurul nucleului BNR avandu-l ca piatra unghiulara pe Isarescu.

De fapt, temerea acestor domni, una adanca, paralizanta, este ca toamna ce va veni va aduce niste solutii si raspunsuri la intrebari ca asta :

Este BNR o institutie publica sau este, de fapt, o entitate captiva a acestor garzi pretoriene ce roiesc in jurul eternului guv? Cum sa nu fii populist cand o institutie care conduce Romania e capturata de asemenea grupuri de interese? Daca este o solutie pentru a reda Romaniei BNR, atunci je suis populiste!”, a scris Gheorghe Piperea pe contul său de Facebook.

 

sursa si foto:  http://www.activenews.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .