.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Premierul elen, Giorgios Papandreou, a obţinut încrederea Parlamentului, în urma votului desfăşurat în noaptea de vineri spre sâmbătă. Preşedintele de şedinţă a anunţat că 153 dintre cei 298 de deputaţi prezenţi au votat în favoarea guvernului, în timp împotrivă au votat 145 de parlamentari.
Votul de încredere este esenţial pentru ratificarea acordului european de salvare a Greciei şi reducere a datoriilor ţării.

Premierul Giorgios Papandreou a cerut votul de încredere luni, după ce şi-a anunţat intenţia de a convoca un referendum privind planul de salvare, la care a renunţat însă după trei zile, ca urmare a panicii create pe pieţele financiare şi a presiunilor exercitate asupra sa de ceilalţi lideri europeni.
Premierul elen, Giorgios Papandreou, a cerut vineri seară formarea unei coaliţii guvernamentale “mai largi” pentru a asigura susţinerea acordului european de reducere a datoriilor Greciei.

“Votul de încredere este un mandat pentru un acord politic mai larg în vederea susţinerii acordului european”, a spus Papandreou, înainte de votul din Parlament, adăugând că “este necesar un sprijin mai larg şi onest”.

El a afirmat că acordul european de salvare financiară a Greciei, adoptat în noaptea de 26 spre 27 octombrie la Bruxelles, este “determinant pentru viitorul ţării” şi este “poate ultima şansă” de evitare a falimentului ţării.

Sursa: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .