.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Liderul conservator grec, Antonis Samaras, învingătorul alegerilor parlamentare de ieri din Grecia, a depus mandatul primit luni din partea preşedintelui ţării, Karolos Papoulias, în vederea formării Guvernului, a doua zi după o înfrângere istorică a celor doi stâlpi ai sistemului politic elec, ale cărei consecinţe îngrijorează Europa, relatează AFP.

Clasat primul la alegeri, partidul Noua Democraţie a obţinut 18,85% dintre voturi doar într-un Parlament şi aşa fărâmiţat ca niciodată. Noua Democraţie ar trebui să încerce să găsească o majoritate proausteritate şi pro-Europa, sarcină extrem de dificilă în condiţiile post-electorale date. Liderul dreptei proausteritate nu avea la dispoziţie decât trei zil pentru a găsi improbabila formulă magică, echipa sa guvernamentală neputând să vadă lumina zilei decât cu ajutorul a cel puţin încă două partide, dintre care unul este ostil programului de austeritate impus de doi ani pentru a stopa criza datoriilor.

Samaras a început deci o serie de discuţii cu liderii formaţiunilor care au trecut de pragul de 3% necesare pentru intrarea în Parlament, cu excepţia partidului neonazist. “Am făcut tot ceea ce a fost posibil”, a declarat Samaras, în urma întâlnirilor eşuate cu liderii celor trei partide politice care au acceptat să discute pe marginea propunerii conservatorilor din Noua Democraţie. Propunerea sa de alianţă a fost respinsă de Alexis Tsipras, liderul primului partid de opoziţie, Syriza (stânga radicală), clasat al doilea la legislative, potrivit căruia „nu poate exista Guvern de salvare naţională cu dreapta, care a semnat măsuri de austeritate pe care poporul le-a respins”. În aceste condiţii, şeful statului elen îi va încredinţa mandatul celui de-al doilea clasat în alegeri, liderului coaliţiei stângii radicale, adică lui Alexis Tsipras.

 

Sursa: Jurnalul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .