.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Daniel Estulin, scriitorul-investigator rus ( care trăieşte în Spania) a publicat cartea  “Clubul Bilderberg, povestea secretă a stăpânilor lumii”, care s-a vândut în trei milioane de exemplare în 81 de ţari şi a fost tradusă în 50 de limbi. A-i lua un interviu este echivalent cu a intra într-un adevărat thriller (de fapt, au început deja filmările la pelicula inspirată de cartea sa) ai cărui protagonişti sunt bancheri, rechini ai finanţei, magnaţi ai industriei, politicieni, lobby-uri şi loje secrete. În spatele cărora se află şi Mario Monti, membru al faimoaselor reuniuni anuale ale clubului Bilderberg:”Monti este cea mai bună exemplificare a conceptului de Companie Unică Mondială (One World Company Ltd, teorizată de Lehman Brothers pentru reuniunea grupului Bilderberg din 1968″.

 Reporter: Ce înseamnă asta?

Daniel Estulin: Este ideea că statele-naţiune sunt depăşite şi că înalta finanţă, care controlează deja industria prin intermediul băncilor, trebuie să ia locul naţiunilor. E ceea ce s-a şi întâmplat de fapt.

Reporter: Iar premierul nostru, Monti, ce legătură are cu toate astea?

Daniel Estulin: Este supraveghetorul intereselor oligarhiei financiare, premierul care nu a fost ales de nimeni.

Reporter: Dumneavostră sunteţi un complotist.

Daniel Estulin: Grupul Bilderberg nu este o teorie conspiraţionistă şi nici o societate secretă. Este o realitate, este instrumentul prin care oligarhiile financiare, elitele din SUA şi din Europa reuşesc să-şi impună politicile guvernelor.

Reporter: Ultima reuniunea a Grupului Bilderberg a avut loc acum două săptămâni în Virginia: ce credeţi că au decis?

Daniel Estulin: Au discutat despre problema Rusia, sau mai bine zis despre Putin, care devine un mare inconvenient pentru ei. Un membru european al grupului a admis că “Putin este într-adevăr cel mai formidabil adversar al planurilor noastre”.

Reporter: De ce?

Daniel Estulin: Grupul Bilderberg este preocupat mai ales din cauza gazoductului South Stream, care ar putea ieşi învingător faţă de cel UE-USA, “Nabucco. Numai că cea mai mare îngrijorare a grupului este tentativa lui Putin de a integra Asia într-un bloc unic pe care îl va conduce el, iar apoi acordul cu Iranul. Împreună, ar controla 50% din producţia mondială de gaz. Aceasta este motivul pentru care Bilderberg continuă să finanţeze “Frontul Civil Unit” al lui Kasparov împotriva lui Putin.

Reporter: Au discutat şi despre criza din Europa?

Daniel Estulin: Au decis ca Spania să fie sacrificată pe altarul finanţei. Sistemul bancar spaniol este la pământ. Santander are o datorie de 800 de miliarde de euro, iar grupul Bilderberg ştie perfect de bine acest lucru. Împrumutul, în valoare de 100 de miliarde, este primul pas spre dreptul deplin de proprietate asupra ţării al finanţei mondiale. Spania deja nu mai există.

Reporter: Italia în schimb rezistă.

Daniel Estulin: Italia nu este Spania, nu are probleme imobiliare, are un debit privat mic şi un sistem de credit solid, cu 750 de ani de istorie în spate. Şi mai ales să nu uităm că unele dintre marile societăţi italiene formează o parte importantă din Grupul Bilderberg .

Reporter: În baza surselor dumeneavoastră, se pare că grupul ar fi decis deja care va fi soarta dolarului.

Daniel Estulin: Una dintre principalele concluzii ale întâlnirii din 2012 este că SUA vor trebui să devalorizeze dolarul în comparaţie cu yenul pentru a reduce debitul ţării.

Reporter. Dumneavoastră aţi înţeles ce făcea Lilli Gruber (jurnalistă italiană) la Bilderberg?

Daniel Estulin: Este o jurnalistă care are multe contacte în lumea oamenilor cu bani (“money people”). Iar lucrând într-o televiziune importantă (RAI), are acces la un public larg. Lucru care interesează grupul Bilderberg”.   Sursa: Rador preluat de  capital

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .