.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ca măsuri de combatere a evaziunii fiscale, guvernul va începe anul viitor un “program de verificare a persoanelor cu venituri sauaveri mari” şi va derula acţiuni de control în cazul persoanelor fizice care au efectuat tranzacţii imobiliare în perioada 2006-2008,  relevă un document guvernamental

Controlul comerţului electronic, pentru identificarea “riscului fiscal” de nedeclarare a calităţii de comerciant de către persoanele fizice şi juridice, creşterea numărului de acţiuni ale echipelor mobile prin prezenţa mai activă în teren şi prin efectuarea controalelor în trafic, dezvoltarea aplicaţiei informatice de monitorizare a mişcărilor de produse accizabile în regim suspensiv de accize, inclusiv a mişcărilor intracomunitare cu accize plătite în statul membru de expediţie, sunt alte măsuri pregătite de Guvern pentru combaterea evaziunii fiscale.

Şeful ANAF, Sorin Blejnar, a declarat atunci agenţiei MEDIAFAX că acţiunea nu este îndreptată împotriva acelor persoane fizice care au achiziţionat în calitate de cumpărători de bună credinţă imobile noi, ci către persoanele care au acţionat astfel în mod deliberat şi constant, vânzând imobile în scop comercial fără a plăti TVA.

Persoanele fizice care vând terenuri construibile şi construcţii noi cu caracter de continuitate au obligaţia înregistrării în scopuri de TVA şi trebuie să achite taxa pe valoarea adăugată la bugetul de stat aferentă livrărilor.
Persoanele care efectuează tranzacţii imobiliare în scop personal sunt însă scutite de plata TVA, iar această facilitate a fost utilizată de numeroşi dezvoltatori care au înregistrat tranzacţiile în nume personal şi nu prin intermediul unor firme. Fiscul consideră însă că dovedirea unor acte de comerţ derulate de o persoană fizică implică automat că acesta este plătitor de TVA şi nu se mai poate aplica scutirea de taxă.

Sursa și știrea în original: MEDIAFAX

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .