.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

In aceasta dimineata Presedintele Traian Basescu a convocat ministrii din guvern la o intalnire la Palatul Cotroceni.

Printre miniştrii care au participat la întâlnirea de la Cotroceni s-au numărat Gheorghe Ialomiţianu, Leonard Orban, Elena Udrea, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Ion Ariton.

Între temele de discuţie s-ar fi aflat probleme legate de utilizarea fondurilor europene şi reuniunea Consiliului European de duminică.

Preşedintele Traian Băsescu a precizat, duminică, la Bruxelles, că după întâlnirea de luni cu reprezentanţi ai Guvernului va avea o declaraţie de presă, însă până la acest moment nu a fost făcut niciun anunţ în acest sens.

Şeful statului a anunţat, duminică, la Bruxelles, că va avea marţi o întâlnire cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, pentru a discuta în mod deosebit legat de utilizarea fondurilor europene.

Băsescu a precizat, de asemenea, că luni informează Guvernul legat de discuţiile din Consiliul European de duminică, urmând să susţină ulterior o declaraţie de presă despre riscurile pe care le are România dacă nu se produce o “capitalizare consistentă şi corectă”. “Voi informa Guvernul despre Consiliu şi perspective şi, după ce mă întâlnesc cu reprezentanţi ai Guvernului, voi avea o declaraţie de presă, în care să intru în detalii cu privire riscurile pe care le are România dacă nu se produce o capitalizare consistentă şi corectă”, a spus Traian Băsescu.

Şeful statului a declarat, în conferinţa de presă susţinută la Bruxelles, că a atenţionat în mod expres că programul de recapitalizare a băncilor trebuie să aibă în vedere şi menţinerea nivelului de expunere a băncilor din zona euro în românească.

“Nu putem accepta o recapitalizare care să fie adusă la volumele necesare prin retragere de bani, spre exemplu, de pe piaţa românească, pentru a face faţă crizelor din interiorul zonei euro. Şi aşa, întârzierea în decizii ne-a creat probleme deosebite şi în ceea ce priveşte chiar finanţarea deficitelor şi a datoriilor pe care le aveam pentru acest an. Am ajuns să ne împrumutăm la preţuri mai mari, deci la dobânzi mai mari decât în 2010, când România nu era stabilizată macroeconomic. Iar asta din cauza deprecierii CDS-ului întregii regiuni, pentru că nu s-au luat măsuri la timp în ceea ce priveşte Grecia”, a spus şeful statului.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .