.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................


Compania minieră Cuprumin Abrud va fi scoasă la licitaţie de către Ministerul Economiei până la sfârşitul lunii septembrie, informează Jurnalul. Cuprumin urmează să fie vândută până la finele lui 2011.

Compania, care are activităţi de extracţie la Roşia Poieni (judeţul Alba), are un capital social de 24, 18 milioane de lei şi este controlată în totalitate de către Ministerul Economiei. În 2010, aceasta a avut un profit de 18, 8 milioane de lei, în timp ce datoriile totale sunt de aproximativ 72 de milioane de lei.

Secretarul de stat în Ministerul Economiei, Claudiu Stafie, a declarat că instituţia a primit deja zece scrisori de intenţie din partea investitorilor care vor să participe la licitaţie şi că speră ca privatizarea să aibă loc până la sfârşitul acestui an.

Comentariu Rostirea: Zacamantul principal la Rosia Poeni este minereul de cupru, iar dupa cum se stie acum pe bursa metalelor cupru are cel mai mare pret. Zacamantul de la Rosia Poeni se extrage in cariera, adica la suprafata, iar formatiunea filonului de cupru se extinde in adancime, caz unic in lume ca un zacamant de suprafata sa se continue in adancime sub forma de filon.

In mod normal un minereu explatat la suprafata la un moment dat se epuizeaza, singularitatea acestui zacamant este ca dupa 30 de ani de exploatare, acesta nu s-a epuizat iar specialistii au constatat ca filonul se continua in adancime cu cat se sapa mai adanc creste si concentratia de cupru in minereu.
Asadar avem o comoara putem sa o exploatam cu metode mult mai putin nocive – prin flotare, dar UE, ne “obliga sa vindem” pana la sfarsitul anului aceasta societate care de anul acesta a obtinut profit din exploatarea zacamantului.
Acesta este doar unul din atuurile acestui zacamanta, al doilea argument:

Orice zacamint de minereu are in componenta si alte metale, astfel si zacamantul de cupru de la Rosia Poeni are in componenta printre alte metale AURUL in proportie de cca 1,0 g Au/to.
Stiti care este componenta aurului in minereul de la Rosia Montana?
– 1,2 – 1,3 gAu/to.

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .