.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Guvernul va limita despagubirile acordate fostilor proprietari, insa in prezent nu se cunoaste nici plafonul nici cum se vor aplica aceste limitari, legea fiind inca in proces de elaborare, a declarat, intr-un interviu pentru Hotnews, Dorina Danielescu, presedinta Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP). Daca va fi adoptata, masura ar afecta cam 100.000 de fosti proprietari. Legea veche nu prevedea o limita a despagubirilor, valoarea acestora fiind stabilita de evaluatoari. In iulie 2012 expira termenul de 18 luni acordat de CEDO statului roman, interval in care trebuie revizuita legislatia in materie. CEDO sugera ca posibila solutie limitarea despagubirilor.

“Cel mai important aspect al noii legi este componenta financiara. Sunt mai multe variante, vor fi supuse dezbaterii publice. Se va stabili o anumita limitare a sumelor respective cu privire la despagubiri. Se va face un studiu de impact si se va stabili ulterior care va fi aceasta limitare” a declarat Danielescu pentru HotNews.ro. In noua lege vor fi prevazute si termene clare de rezolvare si de solutionare a dosarelor de despagubire atat la nivel local cat si la nivel central, a mai spus sefa ANRP. Potrivit acesteia, va fi prevazuta o ordine de solutionare a dosarelor si un control jurisdictional.

Insa marea noutate a legii va fi introducerea plafoanelor de despagubire. “Cu siguranta va exista o limitare. Nu e veste tocmai buna, dar trebuie sa luam in calcul ca doar in aceste conditii toti vor primi o parte din ceea ce li se cuvine. Decat deloc, e bine ca persoanele indreptatite sa-si primeasca macar o parte din drepturile care li se cuvin.Trebuie sa fim constienti de ceea ce avem si ceea ce putem sa dam”, a explicat Danielescu pentru Hotnews.ro.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .