.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Premierul Victor Ponta declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă că Guvernul, prin intermediul Ministerului Economiei, va sprijini unitățile Alro și Oltchim, cel mai important fiind să fie salvate locurile de muncă de la Slatina, Râmnicu Vâlcea și Pitești.

“Pentru mine cel mai important este să salvăm locurile de muncă, și cele de la Slatina, și cele de la Râmnicu Vâlcea și Pitești. Prin activitatea structurilor specializare ale Ministerului Economiei din partea Guvernului va exista sprijin total pentru aceste două unități,” a spus acesta.

De asemenea, premierul a precizat că sprijinul acesta se va face doar în limitele impuse de lege și de acordurile cu partnerii europeni și internaționali.

“Ministerul Economiei și structurile sale componente au pregătit strategii pentru sprijinirea celor două unități economice. Cel mai important lucru în ceea ce mă privește a fost garantarea sprijinului guvernamental în limitele, evident, impuse de Comisia Europeană și de legea privind liberalizarea pieței energiei, de asemena în limitele pe care le-am stabilit în acordul cu FMI și cu Comisia Europeană,” a explicat Victor Ponta.

Primul ministru a mai spus că în cazul Oltchim problemele sunt deja unele istorice, care vor fi finalizate printr-o privatizare, iar în cazul Alro dificultătile sunt generate de liberalizare și noua legislatie privind energia.

sursa: B1TV

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .