.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

soros-nwo-490x250Adresa de e-mail a miliardarului de origine maghiară George Soros a fost spartă de un grup de hackeri, susține site-ul Zero hedge, care publică mai multe e-mailuri ale magnatului american. Și care dovedesc ceea ce se spune încă de la izbucnirea conflictului din Ucraina: el este omul care trage toate sforile în fosta republică sovietică, ne informează Active News.ro

Soros este implicat în Ucraina încă din 1989, când a fondat aici Fundația Renașterii Internaționale Ucrainene (IRF), care a finanțat cu peste 100 de milioane de dolari o serie de ONG-uri ucrainene, cu 2 ani înainte de destrămarea Uniunii Sovietice. (Aceeași schemă este aplicată și în România unde mai toți așa-zișii reprezentanți ai Societății Civile sunt pe statele de plată ale ONG-urilor lui Soroș – n.m.) Tot el este cel care a finanțat mișcarea Euro Maidan de la Kiev, de la începutul lui 2014, care a dus la căderea regimului Ianucovici.

Corespondența publicată de Zero hedge demonstrează că magnatul american, considerat susținătorul ”revoluțiilor portocalii” din mai multe foste state sovietice, se află în permanență în contact cu autoritățile de la Kiev. De altfel, putem spune că George Soros a devenit consilierul noului regim de la Kiev, caruia îi traseaza directiile politice si economice.

Printre altele, Soroș îi explică președintelui ucrainean cum ”cea dintâi prioritate trebuie să fie aceea de a relua controlul piețelor financiare”, garantându-i sprijinul Trezoreriei SUA: ”Sunt gata să-l chem pe Jack Lew, șeful Trezoreriei, din America”. (Măi, să fie! Câtă grijă și compasiune pentru poporul ucrainean! ? A se citi: Câtă hotărâre în a pune laba pe resursele imense ale Ucrainei! – n.m.)

sursa si foto:  http://www.cunoastelumea.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .