.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

plasma-620x264US Air Force intenționează să bombardeze cu plasmă atmosfera superioară terestră pentru a stimula o creștere a recepției undelor radio pe întreg Pământul. Sateliții de mici dimensiuni numiți CubeSats vor fi folosiți pentru a efectua această încărcare cu ioni din ionosferă, partea superioară a atmosferei, caracterizată de o ionizare produsă de radiația solară.

Ionosfera influențează modul de propagare a undelor radio pe întreaga suprafață a Pământului. Prin adăugarea gazului ionizat, a plasmei, stratul ar trebui, teoretic, să devină un mai bun propagator de semnal, lucru ce ar duce la o îmbunătățire a comunicațiilor pe Terra. La baza teoriei stă și faptul că în prezent, pe timpul nopții, când există o densitate mai mare a ionosferei, există o recepție mult mai bună a semnalelor radio. Un avantaj secundar al proiectului ar fi o protecție mai bună în fața furtunilor solare.

În timp ce întreaga idee de a „bombarda cerul cu plasmă” ar putea părea desprinsă dintr-un film SF, nu este pentru prima dată când oamenii de știință încearcă să dezvolte un asemenea proiect. În anii 1990, în Alaska, americanii se foloseau de mai multe antene pentru a genera plasmă și consolida ionosferă terestră, însă acum, cei de la Air Force doresc o soluție mult mai modernă.

Totuși proiectul este de abia la început, este un drum lung de parcurs până la implementarea sa, însă cercetătorii ne asigură că acesta va fi în viitor pus la punct și gata de a ne îmbunătății semnalele radio captate de rețelele terestre de comunicații.

sursa si foto: http://www.cunoastelumea.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .