.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Miercuri se da startul celei de-a treia editii a conferintei How to Web, eveniment dedicat tuturor profestionistilor din sfera web. Printre vorbitorii prezenti la eveniment se numara peste 35 de antreprenori, dezvoltatori, experti din domeniul tehnologic, dar si investitori si inovatori din domeniul internetului.

Evenimentul este structurat pe 24 de prezentari si paneluri si 12 workshop-uri care abordeaza aspecte variate ale unui business construit pe web. Printre temele abordate in sectiunile conferintei se numara antreprenoriatul online, investitiile, proiectele media dezvoltate pe internet, aplicatiile, retelele sociale, operatiunile digitale si elemente de dezvoltare si inovare pe web. Printre vorbitorii prezenti in  cadrul conferintei se numara Jeffrey Treichel CEO al  Kolektiva/FunDeal, cel mai mare webiste de promotii zilnice din Sud Estul Europei, Eric Wahlforss Co-fondator al SoundCloud companie premiata in 2009 de catre TechCrunch pentru “cel mai bun serviciu de divertisment din EMEA”, Miki Devic, co-fondator httpool Group o companie de top in domeniul advertising-ului si Adam Somlai-FischerPrezi.com o unealta inovativa de prezentare.

Dincolo de prezentarile realizate de specialisti in domeniu, in cele doua zile de desfasurare ale evenimentului vor avea loc si expunerile facute de participantii din cadrul concursului Startup Challenge. Acestia vor avea posibilitatea de a-si sustine proiectele in fata juriului format din profesionisti din diverse arii de activitate corelate cu afacerile de pe Internet. Astfel, pentru sectiunea management de echipa va evalua proiectele Ovidiu Paraschivescu (Team Leader Vodafone), iar din punctul de vedere al investitiilor persoana responsabila cu verificarea proiectelor este Michael Jackson – angel investitor. Pe de alta parte, Carlos Espinal, partener Seedcamp, va analiza prezentarile participantilor din perspectiva startup-urilor iar Zuza Stanska, responsabila departamentului de marketing si social media din cadrul GammaRebels, va fi evaluator al sectiunii de promovare a business-urilor.

Evenimentul How to Web 2011 este unic Europa de Est si ofera o imagine globala asupra tendintelor web. Conferinta se desfasoara pe parcursul a doua zile, 9 si 10 noiembrie, la Bucuresti, iar in cadrul acesteia se vor intalni cei mai buni manageri, investitori, dezvoltatori si antreprenori care au in comun pasiunea pentru web. Acestia vor pune la dispozitie toate resursele de care dispun pentru a sublinia importanta afacerilor online si pentru a construi o baza pentru toti participantii interesati de construirea sau dezvoltarea unui business web.

Citește articolul integral pe HOTNEWS

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .