.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, este un personaj simpatic. Iese la conferinţe de presă şi raportează producţii. Se pare că în acest an avem o producţie mare de grâu. Oficial sunt 6,8 milioane de tone, dar – ne asigură domnul Tabără – de fapt depăşeşte 8 milioane de tone, pentru că restul nu e declarat de producători. Tot domnul Tabără avertizează „ca rapiţa să nu fie semănată mai repede decât legat de mersul vremii. Degeaba ai semănat şi stă în pământ”. Acum, că am fost avertizaţi de la guvern să nu cumva să semănăm rapiţa prea repede, să trecem la contextul general. E de bine: România redevine grânar, avem un disponibil pentru export de 4 milioane tone de grâu. Ura!

Ce e în neregulă în povestea de mai sus? Sunt sigur că cei mai mulţi dintre români, hrăniţi cu mitul „România – grânarul Europei”, nu văd nimic în neregulă. Dimpotrivă, avem un ministru energic şi priceput, omul ştie când se seamănă rapiţa în mod ştiinţific, e clar că le are cu agricultura. Dar, dincolo de asta, nu e deloc bine: e un peisaj de ţară subdezvoltată. De ce avem o producţie mare de grâu? Pentru că a plouat. Care este meritul guvernului? Dacă nu a angajat nişte paparude (cititi articolul original)

sursa: Romania Libera

Comentariul www. rostirea.ro: Acest articol este o analiza exceptional de lucida si inteleapta a posibilitatilor Romaniei si a greselilor majore din agricultura. Ofera cateva chei de rezolvare a crizei agricole din Romania si noi considerăm că merita sa il cititi. Bravo autorului.

Romani, treziti-va si actionati pentru binele vostru!

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .