.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Cercetătorii din cadrul IBM au anunţat recent crearea unei unităţi de date cu dimensiuni microscopice, care ve revoluţiona comunicarea şi stocarea de date în viitorul apropiat. Un computer obişnuit stochează un bit de informaţie în aproximativ 1 milion de atomi. Cercetătorii IBM au reuşit să stocheze un bit în doar 12 atomi!

Noul dispozitiv se pare că va deschide calea spre folosirea unei noi clase de nanomateriale destinate cipurilor de memorie şi discurilor de memorie.

Astfel se va deschide o nouă eră a informaticii şi a structurii calculatoarelor. Noile nanomateriale voar avea calităţi mult superioare celor ale pieselor pe bază de siliciu, care sunt omniprezente în componentele computerelor din prezent. În plus, nanomaterialele în cauză vor deschide noi direcţii de cercetare în domeniul computerelor cuantice.

“Materialele magnetice sunt extrem de folositoare, fiind de o importanţă strategică pentru multe ramuri ale economiei, dar în prezent nu sunt folosite la întreaga lor capacitate. Realizarea unui astfel de material nou a fost o mare realizare pentru noi”, declară Shan X. Wang, directorul Centrului pentru Nanotehnologie Magnetică din cadrul Universităţii Stanford.

Până în prezent, cele mai avansate sisteme magnetice de stocare aveau nevoie de circa un milion de atomi pentru a stoca un 0 sau 1 – elementele de bază ale sistemului binar, reprezentând un bit de informaţie. Cercetătorii de la IBM au depăşit cu mult acestă limită, stocând şi citind biţi pe doar 12 atomi – două rânduri de câte 6 atomi de fier, aşezaţi pe o suprafaţă de nitrură de cupru, rezultând un material cu proprietăţi anti-feromagnetice. Sursa: Descopera.ro

Prognozele IBM pentru 2012 sustin ca parolele vor disparea: “Datele biometrice – scanarea retinei, recunoasterea faciala si vocala – vor compune un software, care va construi un fel de parola ADN unica, pentru utilizarea online”.

Dedesubturile acestor tehnologii ascund clar controlul total al populatiei. Utilizarea datelor biometrice devine tot mai răspândită, ceea ce aduce prejudicii vieţii private,  libertății personale. În prezent nu există nici o garanție a corectitudinii în utilizarea, divulgarea şi păstrarea datelor cu caracter personal biometrice. Aceste riscuri includ: pierderea controlului asupra informaţiilor  personale,  supraveghere abuzivă  şi discriminarea pe baza datelor biometrice, precum şi pierderea, furtul, întrebuinţarea greşită sau abuzul acestor date cu caracter personal.


............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .