.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Europarlamentarul Laszlo Tokes a cerut de 1 decembrie, în mesajul adresat “fraţilor” români cu ocazia Zilei Naţionale, acordarea autonomiei maghiarilor din Transilvania.

“Daca teritoriile ni s-au luat, macar sa ni se asigure pe aceste teritorii drepturile minoritare si autonomia nationala, asa cum prevede chiar si Proclamatia de la Alba Iulia din 1918! Departe de noi gandul ca in Ziua Nationala a Romaniei sa disputam apartenenta Transilvaniei, din contra, le dorim fratilor nostri romani sarbatoare frumoasa”, precizeaza Laszlo Tokes intr-un comunicat remis  agentiei Mediafax.

Declaraţiile provocatoare au stârnit o reacţie dură din partea luiIlie Năstase, cel mai mare jucător profesionist de tenis pe care l-a avut România.

“Este incredibil ce tupeu poate avea acest Laszlo Tokes. Lui nu-i convine nimic. Nu este pentru prima dată când ne jigneşte. Dacă nu-i convine în România, poate să plece. Mai şi reprezintă ţara noastră în calitate de europarlamentar”, a declarat pentru tabloidul Libertatre fostul sportiv Ilie Năstase, în vârstă de 65 de ani.

“Din punctul meu de vedere, el ar trebui să fie expulzat din România. Dacă eu eram la Budapesta, de ziua naţională a Ungariei, şi ceream ce a cerut el, vă garantez că eram arestat pe loc. Doar în România oficialităţile tac atunci când Tokes face astfel de declaraţii”, a continuat fostul tenismen.

Sursa: FrontPress.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .