.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a pierdut procesul de calomnie intentat actualului premier, Emil Boc, in dosarul acordului dintre ANRM si Sterling Resources. Decizia a fost luata miercuri de magistratii Tribunalului Bucuresti si este definitiva, anunta B1 TV. Tariceanu ceruse daune de 100.000 de lei pentru acuzatii defaimatoare lansate de Emil Boc in legatura cu dosarul Sterling.

Calin Popescu Tariceanu l-a actionat in instanta pe Emil Boc dupa ce acesta din urma a facut mai multe declaratii in care il acuza pe fostul prim-ministru de subminarea economiei nationale prin incheierea acordului cu Sterling.

“Toate aceste afirmatii grave sunt mincinoase. Ele aduc atingere reputatiei mele, imaginii mele publice si imi produc un prejudiciu moral”
, a sustinut Tariceanu la momentul deschiderii procesului, acuzandu-l pe Emil Boc de calomnie si solicitand daune de 100.000 de lei.

Potrivit lui Calin Popescu Tariceanu, hotararea de Guvern 1446/2008 privind aprobarea Actului aditional nr. 11 la contractul de explorare si impartire a productiei pentru doua perimetre din Marea Neagra, incheiat intre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale si Sterling Resources Ltd., a fost initiata si adoptata cu respectarea tuturor prevederilor si procedurilor legale de catre Guvernul pe care l-a condus in calitate de prim-ministru.

Calin Popescu Tariceanu l-a dat in judecata si pe presedintele Comisiei pentru industrii a Camerei Deputatilor, social-democratul Iulian Iancu, caruia ii solicita daune de 100.000 de lei in legatura cu declaratiile acestuia privind afacerea Sterling.

 

Stirea in original pe : Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .