.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

france1-610x300O miscare nationalista corsicana clandestina i-a avertizat joi pe ‘islamistii radicali din Corsica’ ca orice atentat pe care l-ar comite pe insula ar declansa ‘un raspuns determinat, fara nicio ezitare’, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Acest grup, Frontul de eliberare nationala din Corsica (FLNC) asa-zis ‘de la 22 octombrie’, a facut public acest avertisment intr-un comunicat transmis cotidianului local Corse Matin.

‘Dorinta salafistilor este clar de a aplica la noi politica Daesh si suntem pregatiti pentru acest lucru’, a precizat grupul, folosind acronimul arab al organizatiei Stat Islamic (SI), care a revendicat mai multe atentate soldate cu morti in Franta continentala.

‘Filosofia voastra medievala nu ne sperie’, sustine grupul clandestin adresandu-se jihadistilor si denuntand ‘barbaria’ de care dau dovada. ‘Sa stiti ca orice atac impotriva poporului nostru va duce la un raspuns determinat, fara nicio ezitare, din partea noastra’, avertizeaza nationalistii corsicani.

Adresandu-se apoi ‘musulmanilor din Corsica’ in general, Frontul ii cheama ‘sa ia pozitie’ si sa denunte islamismul radical. Acestora li se cere sa semnaleze ‘derivele tinerilor lipsiti de ocupatie tentati de radicalizare’ si ‘sa nu afiseze semne religioase ostentative’.

Grupul nationalist corsican adreseaza insa si un ‘mesaj statului francez’. ‘Daca o drama se va produce la noi’, statul va avea o responsabilitate importanta pentru ca ‘ii cunoaste pe salafistii din Corsica’, afirma el.

‘Va trebui ca Franta puna capat tendintei sale de a interveni militar si de a vrea sa dea lectii de democratie lumii intregi, daca vrea sa evite ca conflictele pe care le seamana in lume sa nu revina ca un bumerang pe teritoriul sau’, adauga organizatia clandestina.

Franta a fost lovita de o lunga serie de atentate jihadiste, dintre care ultimele sunt atacul cu un camion care s-a soldat cu 84 de morti pe 14 iulie la Nisa si asasinarea unui preot intr-o biserica din nord-vestul tarii. Ambele atentate au fost revendicate de Stat Islamic, noteaza AFP.

sursa si foto:  http://www.aktual24.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .