.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

De la începutul anului, cel puţin 50 de mici întreprinzători şi patroni ai unor întreprinderi mici şi mijlocii (IMM-uri) s-au sinucis în regiunea care era motorul miracolului economic din anii 1990. Incapabili să se adapteze problemelor generate de criză, ei au asistat la prăbuşirea modelului unei prosperităţi pe care o considerau inepuizabilă.

Privirea Laurei Tamiozzo este fixată în monitorul unui laptop, iar vocea sa, uşoară dar hotărâtă, răsună în sala centrului parohial San Sebastiano, în Vigonza, o localitate rurală din provincia Padova.

Este 28 martie şi în spatele ei se vede o pancartă a sindicatului Filca-Cisl Veneto (organizatorul reuniunii publice), pancartă pe care sunt scrise numele unor persoane decedate şi a 25 de companii care au fost nevoite să îşi închidă porţile pe fondul indiferenţei generale. “Dragă Flavia, te rog să mă crezi că nu îmi este uşor să scriu această scrisoare, dar familia mea se confruntă cu aceeaşi dramă ce afectează familia ta”.

Laura Tiamozzo citeşte o scrisoare trimisă pe 22 ianuarie şi adresată Flaviei Schiavon, în vârstă de 32 de ani, care este alături de ea. Marea criză economică a condus la moartea părinţilor lor, oameni de afaceri în domeniul construcţiilor care s-au sinucis. Pe 12 decembrie 2011, Giovanni Schiavon şi-a tras un glonţ în cap în biroul său. Cazul a fost comentat pe larg pentru că, în afară de datorii, Schiavon primise subvenţii rambursabile de 250 000 de euro din partea statului.

În schimb, Antonio Tamiozzo s-a spânzurat în noaptea de Revelion în sediul companiei sale Costruzioni Tamiozzo, care avea peste 30 de angajaţi.

Daniele Marini, directorul Fundaţiei Nord Est, consideră că este greu ca aceşti oameni de afaceri să fie caracterizaţi în acelaşi fel. Există însă unele caracteristici comune. Principalul element comun este dimensiunea redusă a companiilor, active în domenii precum construcţiile, micul artizanat şi aşa mai departe.

Falimentul, considerat o ruşine

În al doilea rând, companiile din regiunea nord-est au în medie 274 de subcontractanţi, iar un produs este realizat în proporţie de 80% de aceştia din urmă – care au strânse legături între ei –, astfel că toate problemele afectează deodată toate IMM-urile. Conform datelor Asociaţiei micilor întreprinzători din Mestre (CGIA), de la începerea crizei, cel puţin 50 de proprietari de IMM-uri s-au sinucis în regiunea Veneto.  Citiți mai departe pe presseurop.eu

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .