.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

vaccinare-obligatorie-620x264Acum vreo zece zile, reprezentanții sistemului medical și ai Ministerului Sănătății strigau în gura mare că responsabili pentru actuala epidemie de rujeolă, în care peste 600 de copii s-au îmbolnăvit, sunt cei care susțin campania anti-vaccinare. Cu alte cuvinte, reprezentanții unui sistem care s-a dovedit de atâția ani plin de probleme, lipsit de condiții minime de îngrijire, dominat adeseori de incompetență și corupție (vezi doar cazul Hexi Pharma), a vrut să arunce pisica în curtea altora, pretinzând că dacă toată lumea și-ar fi dus copiii la vaccinat, precum oile, acum nimeni nu s-ar mai fi confruntat cu așa ceva…

Doar că, stupoare: procentul cel mai mare de îmbolnăviri cu rujeolă, în ultimii 10 ani, este constatat statistic exact în anii în care vaccinarea atingea cele mai mari procente. Curioasă treabă, nu? Că o astfel de situația i-a și făcut pe unii să se întrebe dacă chiar protejează vaccinul anti-rujeolic împotiva rujeolei sau dacă nu cumva chiar el declanșează boala…

Oricum, ar fi interesant de aflat câți dintre copiii care s-au îmbolnăvit de rujeolă în acest an erau vaccinați împotriva acestei boli. Desigur, să nu ne facem iluzii. O astfel de statistică nu va fi disponibilă, pentru că nu ar da bine. Probabil că majoritatea copiiilor îmbolnăviți au fost vaccinați împotriva rujeolei. Dacă nu este așa, să ne dovedească cu acte cei din sistemul de sănătate. Pentru că pot. Dar cu semnătură și pe propria răspundere… penală!

Dar hai să vedem cum a lucrat manipularea sitemului pentru a-i speria pe cei care nu prea au încredere în vaccinuri. Iată un fragment din comunicatul Ministerului Sănătății, făcut în 21.09.2016:

„În primele opt luni ale acestui an, România a înregistrat 675 de cazuri confirmate de rujeolă în 23 de județe. 2 copii au murit. Un al treilea deces suspect de rujeolă a fost înregistrat zilele trecute, dar așteaptă confirmarea finală.

Comparativ cu anul 2015, creșterea este mai mult decât alarmantă. În tot anul trecut au existat doar 7 cazuri confirmate de rujeolă și niciun deces.

Ministerul Sănătății condamnă în cei mai duri termeni campaniile iresponsabile împotriva vaccinării copiilor. Rezultatele acestora se traduc, de exemplu, în înmulțirea cazurilor de rujeolă de zeci de ori într-un singur an.”

statistica-1

Doar că reprezentanții Ministerului au scos această statistică din context, pentru a manipula lumea. Dacă extindem statistica și investigăm datele puse la dispoziţie de Institutul Naţional de Sănătate Publică din România, descoperim și șmecheria. Iată:

statistica-2

Carevasăzică în anii 2011, 2012 și 2013 numărul cazurilor de rujeolă este cu mult mai mare decât în anul 2016, chiar de 11 ori în cazul anului 2012. Și să mai extindem o dată statistica:

statistica-3

Și ce descoperim? Păi descoperim că anii cu cele mai puține cazuri de rujeolă sunt 2009 (cu 8 cazuri) și 2015 (cu 7 cazuri) când rata vaccinării este de sub 90%, mai exact între 70 și 85%. Și mai descoperim ceva: cele mai multe cazuri de rujeolă sunt constatate în anii 2011 (4784 de cazuri) și 2012 (7450 de cazuri) când, culmea, rata celor vaccinați este cea mai mare: 95%

Cum explică apologeții vaccinării obligatorii acest lucru?

Ceea ce este cert este faptul că Ministerul Sănătății dovedește încă o dată că nu este un partener de încredere al românilor, că minte fără reținere pentru a masca defecțiunile din sistem. Și atunci cum să crezi 100% în recomandările lui sau ale oamenilor sai? De aceea, este obligația fiecărui părinte să se documenteze temeinic asupra vaccinurilor pe care urmează să le facă propriilor copii. Despre cât de încurcate sunt ițele și prin ce aventură trebuie să treci pentru a-ți ști copilul în siguranță merită să aflați în aceste două articole:

Confesiunea unui avocat român: Cum am procedat eu cu vaccinarea fetiței mele

și

Cum și cu ce mi-am vaccinat fetița, până la urmă”. Incredibila aventură a unui avocat român în interiorul sistemului medical…

Daniel Roxin

Sursa tabele statistice via Radu Iliescu Blog

sursa si foto:  http://www.cunoastelumea.ro

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .