.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

UPDATE Contactaţi de GSP.RO, oficialii aeroportului Henri Coandă au declarat că nu sînt probleme majore, doar întîrzieri de ordinul minutelor. “Pînă acum, avionul de ora 10 a aterizat chiar mai devreme, cel de 10.05 a ajuns în orarul fix, cel de 10.10 întîrzie jumătate de oră şi cel de Bilbao, care urmează, 40 de minute. La Bilbao sînt probleme. Traficul e foarte aglomerat şi pot fi anumite întîrzieri, dar nu de ordinul orelor”.

Agenţiile de voiaj din Bilbao au trebuit să-şi schimbe în ultimul moment planurile privind deplasarea suporterilor lui Athletic pentru finala de azi cu Atletico de pe ”Naţional Arena”. Motivul este unul organizatoric, susţin spaniolii, şi ţine de aeroportul ”Henri Coandă”: acesta nu face faţă fluxului mare de zboruri pornite din Bilbao şi Madrid, zic ei.

”Deşi s-au primit asigurări cu totul va fi în regulă, cel mai mare aeroport din România nu poate absorbi mulţimea de fani ai lui Athletic şi Atletico, cu peste 60 de zboruri programate dinspre Spania”, a indicat cotidianul ”El Correo”. Situaţia ”a produs indignarea celor afectaţi, care au făcut mare scandal”.

”Organizarea este foarte proastă. Ni s-a spus că putem pleca la 12:25, apoi ora s-a mutat la 16:00. Dacă ar fi aşa, am ajunge la stadion cu prea puţin timp înaintea finalei”, a spus unul dintre suporterii revoltaţi, care se gîndeşte să renunţe la călătoria către Bucureşti ce l-a costat deja 600 de euro.

 

Sursa si foto: GSP

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .