.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Sebastian Lazaroiu – Ministru al Muncii timp de 3 luni si 13 zile a fost inlocuit cu Sulfina Barbu, datorita declaratiile lui care au incalcat etica de partid si l-au plasat intr-o zona care mai mult parea a opozitiei.

Conform celor spuse de Premierul  Emil Boc, “isi facea singur imagine in detrimentul partidului”, pana la urma  declaratiile lui Lazaroiu pentru Gandul au dus la revocarea sa:

  • Am ezitat intotdeauna sa ma inscriu intr-un partid politic, sa ma inregimentez politic. Acum as face-o, dar as face-o daca ar fi vorba nu de PDL, asa cum este el acum, ci de o platforma mai larga de centru-dreapta. (…) Sunt interesat sa ma implic in asemenea miscare, in asemenea platforma (Miscarea Populara – n.r.). (…) PDL poate castiga chiar si asa alegerile din 2012, problema e ca le va pierde sigur pe cele din 2014″.
  • “Asta-i marea problema. PDL trebuie sa construiasca din 2011, 2012, acel proiect si sa-i convinga pe romani ca e un proiect viabil, pe 10 ani de acum inainte. Daca reuseste sa formuleze acest proiect, sa construiasca acest vehicul care sa capteze centrul-dreapta, va castiga si in 2012, va castiga si in 2014, ceea ce va insemna inca un ciclu de guvernare (…) Ei au vazut ce rol are presedintele in acest sistem constitutional. Daca ai presedintele, poti sa stai 10 ani la guvernare, daca nu ai presedintele, poti sa stai 10 ani in opozitie”

Acesta a mai fost intrebat daca Dinu Patriciu ar putea fi primit in noul partid –  Miscarea Populara, iar raspunsul a fost:

  • Nu stiu, probabil ca da. Cand vorbesti de bani si de altceva, probabil e mai greu sa ai usile deschise. Cand vrei sa vorbesti de ideologie, de valori si de perspective, orice partid isi deschide usile pentru asemenea discutii”.
  • “Nu cred ca e o problema din punctul asta de vedere, doar ca domnul Dinu Patriciu, dar e strict parerea mea, e un liberal mai prea radical. Adica noi gandim ca dansul, da, aparatull de stat e prea stufos. Noi credem ca, daca statul a putut sa functioneze cu 800.000 de functionari, acum 5-6 ani, de ce n-ar putea si acum. Dansul vine si spune 300.000 ar fi suficient”.

Raspunsul lui Sebastian Lazaroiu a spus pentru Mediafax, ca “respecta decizia primului ministru, ” Nu m-am nascut ministru, mergem mai departe”.

 

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .