.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Presa bulgara semnaleaza graba cu care, in ultima parte a anului 2011, numerosi investitori straini au inceput sa-si retraga o parte din capitalurile investite in tara.

Fenomenul apare cel mai vizibil in sectorul energetic, in mass-media, banci si productia de bunuri industriale. Profitand de situatia precipitata a celor care abandoneaza, unii detinatori de capital bulgari incearca sa cumpere avantajos activele disponibile, dar nu pentru a continua afacerea, ci pentru a le revinde unui alt strain, intr-un moment favorabil.

Cauzele care ii determina pe straini sa se retraga din Bulgaria sunt mai multe, dar ele privesc in principal datoriile catre furnizori si catre fisc, la care respectivele firme nu mai fac fata, notaza Capital.bg.

Presa bulgara mentioneaza ca se asteapta ca fenomenul sa continue si in 2012, cand vor fi afectate in principal intreprinderile mici si mijlocii, cu precadere cele angajate in sectorul imobiliar.

Mentionand ca 2011 a fost primul an cand numerosi investitori au decis sa paraseasca piata bulgara, presa face o conotatie si cu situatia neclara din Europa. Retragerea acestor investitori nu reprezinta o reticienta fata de piata bulgara, cat dorinta lor de a parasi zona, in general.

Presa nu evita totusi sa mentioneze ca unele aspecte locale au facut neatractiv mediul de afaceri din Bulgaria, pentru investitorii strategici. Se citeaza in mod special reglementarile in domeniul energiei, care i-au deranjat pe investitori, dar si constituirea unui monopol nedeclarat in domeniul tiparirii si distribuirii presei.

Sursa si foto: Ziare.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .